Söndag 31/10-10

Hej Hej!!

Imorse vaknade vi vid nio och då var hon bara åtta egentligen. Skönt!!
Jag gick upp och duschade och gjorde frulle. Örjan somnade om en liten stund. Slö som jag är skickade jag ett mess till honom när frullen var klar....hur klarade man sig när inte mobilen fanns :)

Örjan satte in lite Springsteenurklipp som han har samlat på sig.

 

När han var klar med det hjälpte han Timmy att köra hit Timmys bar och plockade ihop den uppe i gäststugan. Timmy ska sälja den och Thomas på jobbet ska kanske komma och titta på den imorrn


Vi har plockat ihop Babys säng. Jag skulle ha gjort det igår, men det blev inte av.

Så här fint blev det, så mysigt, jag längtar!!!

Jag var iväg och hämtade Isak och Örjan åkte därefter och hämtade sina barn så nu är det livat i huset igen. Härligt att de är här igen!!


Vi hade namnsdagsfika för Bella i efterskott.



Hon fick en klipp o klistra bok som jag tror hon blev glad över.

Nu ska jag se klart Beck.

Kram kram!!! 


Lördag den 30/10-10

HEJ HEJ!!!!

Jaha då har den här veckan nästan nått sitt slut. I början av veckan trodde jag det skulle bli en väldigt lång vecka, men dagarna går ju...

Nu sitter jag och kollar på nyhetsmorgon. Håkan Hellström är gäst. Han är för jäkla bra!

Nu sjunger han "Jag vet vilken dy hon varit i " tror jag den heter.

Förut sjöng han "Två steg från paradise" också en asbra låt.

Örjan jobbar. Det är tråkigt. Speciellt när det är en lördag som han inte brukar jobba...han slutar klockan fyra så om sex timmar är han hemma... Jag saknar honom!

Vad ska jag hitta på att göra idag, då? En maskin tvätt är igång och det blir väl troligtvis inte den sista.

Kanske jag ska sätta ihop spjälsängen och bädda iordning den så Baby har nånstans att sova när den kommer...

Igår åt vi lite mat när Örjan kom hem från jobbet. Därefter blev det att titta på idol. Det var bra tycker jag och den rätta åkte ut!






Här är en jättefin bild från i somras som Örjan har tagit.

Nu ska jag ta tag i dagen!! Ha en trevlig helg allihop!!

Kramar!!!!


Fredag den 29/10-10

Hej Hej!!!

Jag hann med det jag skulle igår, dock inte pralinstunden, men den tog jag idag istället :).

Mamma och pappa kom vid fem. Jag fick lite paket!!


Det var strumpor, trosor, tvålkit och ett presentkort på HM. Kanonbra!!!!

Till mat åt vi ungsstekt benfri kotlett, klyftpotatisblandning med oliver, syltlök mm och bearnaissås plus sallad till. Det var gott.


Här är dom, världens bästa föräldrar!!!

Till efterrätt åt vi chokldmousse och vispgrädde. Det hade kunnat bli en katastrof.
När jag vispade grädden stänkte det upp en droppe på min läpp och det smakade f....n om den. Jag hade visst tagit i salt istället för socker...Det var bara att hälla ut och börja om...Det blev godare med socker i faktiskt! Tur att jag upptäckte det!

Evve kom ner lagom när vi hade ätit klart. En stund senare åkte Pappa och Mamma. Just när de hade åkt kom Örjan hem från jobbet, så vi fikade.




Den här parfymen var det jag fick av örjan. Luktar jättegott!!

Vi kollade på Robinson och mina två storebröder ringde och grattade mig :).
Sen somnade jag i fotöljen vid klockan tio...

Idag gick vi upp vid halv åtta och åt frulle tillsammans, sen åkte vi in till MVC på kontroll. Det gick bra förutom att Baby inte är fixerad längre, men det var ingen fara sa barnmorskan. Det enda är att jag ska ligga ner om vattnet går.

Örjan började jobba efter det och jag snabbhandlade lite. Han jobbar till sju ikväll, tråkigt.

När jag kom hem lastade jag in sommardäcken i garaget, sen läste jag ut min bok. Äntligen, den har varit lite seg, men den blev lite bättre på slutet. "Skymmningsögon" hette den av Kontz.

Jag har kopplat in så vi har Teliakanaler här nere nu, för vi har äntligen sagt upp Boxer. Det slutar gälla på söndag så nu är det äntligen fixat att vi bara har ett abonnemang...

Nu ska jag baka kex åt Örjan som han kan äta. Hoppas de blir godare än de förra. Jag hade ju i för mycket salt så de blev inte så jättegoda (Vad är det med mig o salt egentligen? )
Nu har jag inte haft i något salt så det blir nog bra

Vi hörs!!

Kramar!!!!


Torsdag 28/10-10

Hej hej!!! 

När Örjan kom hem från jobbet igår så åt vi mat. Jag hade köpt fryst broccoligratäng som bara var att värma och som han får äta. Jag åt potatisgratäng som var kvar sen helgen. Till det åt vi kött. Det var gott! 

Efter att vi hade käkat kom Örjans föräldrar och grattade mig i förskott ovh fikade. Det var trevligt!!



När vi nästan hade fikat klart kom Pontus så han fick lite han med.

De åkte allihop vid klockan sex, till och med Örjan. Han skulle på föräldramöte med Pontus klass.
Jag blev ensam några timmar. Jag började spela Spindelharpan på datan sen var jag fast med det hela kvällen, i allafall till Örjan kom hem.

Vi kollade på en dålig film på tv 1000 action som började klockan tio. Jag kommer inte ihåg vad den hette , men dålig var den iallafall!!

Frukosten var klar imorse när jag kom ner...härligt!!
Kaffe, en macka med stekt ägg och en med ishavssallad och ost. Jag trodde inte jag skulle få något paket av Örjan idag eftersom min namnsdagspresent för några veckor sen var kombinerad namnsdag och födelsedagspresent. Så fel jag hade....jag fick allt ett paket iallafall! Chistina Aguilera parfym....TACK så mycket!!! 

Örjan började klockan elva idag så det blev sovmorgon plus att vi kunde sitta i lugn och ro och äta frukost ihop. Det är fördelen med att han börjar sent. Nackdelen är att han jobbar en extra lördag istället...pisstråkigt!!!

Jag har varit iväg och bytt däck på golfen. Det ligger en däckverkstad några hundra meter bort på Simonstorpsvägen och där var jag igår och bokade en tid till idag. Tyvärr var väl vinterdäcken inte mycket att hänga i julgranen.....hahaha vilket uttryck... men de funkar så länge.

Nu är klockan snart ett och det är dags att jag tar tag i allt jag ska hinna med idag. Egentligen skulle jag bara sitta eller helst ligga i soffan och äta av pralinerna jag fick av ♥Örjan♥, men pappa och mamma kommer vid fem och äter mat. Innan dess ska jag hinna dammsuga, tvätta golven, bädda, göra mig iordning, laga mat...hmmhmhm får se om jag orkar göra allt....

Fast om jag gör allt jag ska nu direkt kanske jag hinner med en "pralinstund" i soffan när jag är klar :)

Så vi hörs väl imorrn!!!

Kramar!!


Onsdag 27/10-10

Hejhejhej!!!

Vaknade när Örjan gick upp i morse strax efter halv sex. Jag låg väl och halvsov en timme innan jag gick upp och duschade.

Facebook är ett rätt bra "sällskap" i ensamheten. Jag chatta lite med syrran och fick tiden att gå lite fortare för en stund.

Igår när jag hade bloggat klart la jag mig i soffan och läste min bok en liten stund. Det blev en liten stund för jag somnade rätt snabbt...

Jag vakna vid kvart över tre och satte igång att förbereda maten. Örjan slutade fyra och var hemma runt fem. Då gick vi direkt på en promenad. Det var skönt med lite frisk luft och lite motion.

När vi kom hem gjorde jag klart maten och så åt vi. Jag stekte ost och skinkfylld snitzel. Det var gott. Jag åt pomme och ärt/majs&paprikaröra och sallad till och Örjan hoppade över pommen.

Sen blev det bara tvn resten av kvällen.

Nu ska jag gå och göra mig iordning för att åka in till stan. Först ska jag äta frulle med Örjan på jobbet, sen blir det att laga en trasig tand hos tandläkaren :(((((( efter det blir det att åka tillbaka till jobbet och handla. Det är mycket som är slut nu, så det går åt att fylla på förråden...

Hörs!!

Kramar!!!!


Tisdag 26/10-10

Hej!!

Äntligen sitter jag med påsen med praliner i soffan och mumsar och tänker på ♥Örjan♥
Jag fick den igår när han kom hem från jobbet.


Mums.....han tyckte jag kunde ligga och mumsa hela dan men jag plockade iordning lite först och tvättade och vek lite tvätt som jag sprang upp för trappen med...:)

Igår byggde Örjan lite på Vickys rum.

Det är kul när han sätter gips, för det blir sån skillnad och det ser ut som att det händer så mycket!!

Jag hade lagat mat till han kom hem igår. Det blev en sorts Moussaka, rätt gott.

Jag gjorde LCHF kex också. Tyvärr blev de för salta och fastnade i smörpappret, men Örjan tyckte om dom ändå.

'

Jag plockade in i garderoben idag.


Det såg ganska rörigt ut ett tag och jag ångrade både en och två gånger att jag över huvud taget satte gång med det här!! Jag är långt ifrån klar med garderoben, men nu är det lite mer ordning där inne och hallen utanför är också iordning nu.


I stort sett iordning. Det står lite gips och spånskivor kvar som Örjan snart har användning för.

Nu ska jag lägga mig i soffan och läsa och äta praliner och tänka ännu mer på ♥Örjan♥. Han finns ju i o försig i mina tankar hela tiden, men lite extra nu ♥ 

Ha en fortsatt bra dag!!

KRAMAR!!! 




Måndag 25/10-10

Hej Hej!!

Jaha då var det tråkmåndag igen då... Det är lika tråkigt med måndagar fast jag är ledig.
Imorse gick jag upp halv sex och vinkade av Örjan och Isak. Örjan skjutsade Isak till dagis för nu är det ju inte våran vecka med ungarna tyvärr...Det kändes väldigt ensamt när de hade åkt! Det är ju tur att veckorna går rätt fort ändå. Men den här veckan tror jag ändå kommer att gå långsamt.
Örjan jobbar alla dagar utom söndag, fan vad tråkigt!!!!


Min nyklippta lilla pojke!! När baby kommer kommer han inte vara liten längre...
Ja han kommer ju givetvis vara lika stor, men han kommer kännas större om ni förstår vad jag menar.

Idag har jag inte fått så mycket gjort. Betalat räkningar är väl typ det enda. När jag har skrivit klart ska jag försöka få lite gjort.

Jag längtar efter att bli smal igen. Vi såg en bild igår på datan.


När vi åker till Kanarieöarna i vår vill jag se ut så här!!
Det känns just nu som en omöjlighet, men har jag väl bestämt mig så ska det väl gå!?
Jag kollade i en Halénskatalog häromdagen och det fanns så många fina klänningar jag vill ha, om jag vore smal igen alltså. Jag ska springa några gånger upp och ner för trappen när jag har skrivit klart, kanske Baby vill komma ut då?!


Min älskling och jag på väg till Kanarieöarna förra året. För ett år sedan var vi där!!
Härligt det var! Jag längtar till vi ska dit igen, men heeeeela låååånga vintern är kvar....
Men den som väntar på något gott......

Hejdå!!!

Kram kram!!!


Söndag 24/10-10

Hej hej!!

Synd att helgerna går så fort och att det är så sällan vi är lediga båda två när det är helg. Det är ju så skönt att vakna utan klocka och utan att behöva åka och jobba. Jag längtar till Baby föds så vi blir lediga ihop tio dagar iallafall.

Vi gick upp vid åtta. Örjan lite före mig och så åt vi frukost i soffan framför tvn, mysigt. Sen började ungarna vakna till en efter en. 

Örjan jobbade lite på Vickys rum och jag fortsatte rensningen av garderoben. Sakta men säkert går det framåt för oss båda.

Vid halv ett kom Jonas med familj. Vi har köpt en spjälsäng av dem som vi hämtade hem för två helger sen, men då hade de inte hittat skruvarna till den. Igår hade de äntligen hittat dom... :) Så de kom hit med dom.


Här har vi precis fikat och sitter och pratar lite. Det var trevligt.
Isak tyckte det var kul att träffa sina kusiner.

När de åkt gjorde vi oss i ordning och åkte in till stan. Precis när vi skulle åka kom Timmy så vi bjöd med honom. Vi stannade först vid Toys r´us för Izabella skulle köpa en ritbok, sen åkte vi till Marinara och käkade. Det var gott!!

Klockan fyra började hockeyn och vi satte oss nästan precis när det började. Snacka om timing. Vita Hästen mot Tranås.

Ungarna hade lite godis, popcorn och Festis med sig som de satt och mumsade på.


Hästen började bra i första halvlek och ledde med 2-0.
Direkt i andra kom Tranås ifatt och det stod 2-2 efter 1,5 minut !! Då blev det lite spännande men sen drog Hästen ifrån.

Far och äldsta son, kaffepaus inför tredje perioden.


Familjen Lindberg/Sjöman tar nästan upp en hel bänkrad!! :)

Det var en kul match och kul att alla ville följa med! Det slutade med att Hästen vann med 8-2!!

Det var ju bra!!

Nu sitter Örjan och jag i soffan och kollar på Indiana Jones. Jag skjutsade bort ungarna förut...så det är ganska tomt. Isak sover och ska iväg imorgon....tomt!! Alltid lika tråkigt!

Nu ska jag kolla klart filmen!!

Kramar!!!


Lördag 23/10-10

Hejsan!!!

Idag blev såklart Örjan först med att skicka ett sms till pappa som har namnsdag! Han är en hejjare på namnsdagar min älskling. Jag fick skicka sms till två av mina bröder iallafall som heter Sören i andra namn. Jag tror min tredje bror också heter Sören men jag har inte hans mobilnummer så jag säger grattis till dig här istället Niklas!!

Örjans pappa kom vid kvart över tio i morse. De byggde klart virkesförrådet som Sune hade börjat med tidigare.



Ungarna var ute och lekte i snön som var kvar. Här är Bella och tittar vad de gör.


Här är Pontus. Han har rullat en stor snöboll som han här gräver ur.

Isak redo med en snöboll som jag var rädd att jag skulle få på mig. Men jag klarade mig :)

Jag var inne och började med ett ganska stort projekt, rensa stora garderoben på övervåningen.
Det var så fullt där inne att det inte gick att gå in. Nu går det att gå in men det är en massa saker som står i hallen utanför och Isaks rum blev proppfullt av grejer... Jag ska fortsätta med det imorrn och övermorrn och dagarna efter det.....Det är mycket grejer....

Jag lagade oxfile och potatisgratäng (färdig på påse). Det var uppskattat.
När Örjan hämtade Vicky i Vistinge så gjorde jag lite bröd som han kan äta.

Nu ikväll har vi kollat på "Så mycket bättre". Det var ett bra program tycker jag!

Ha det bra !!!

Kram kram !!


Fredag 22/10-10

Hejsan!!!

Idag var det helt plötsligt vinter. Helt vitt var det ute, men nu börjar det väl smälta bort sakta men säkert. Det är fortfarande vitt på gräsmattan.


Så här såg det ut i morse!!
Ganska fint , men lite för tidigt tycker jag.

Idag har jag städat lite och kopplat in tvn där uppe och försökt få lite ordning på sladdarna i sovrummet. Det gick väl så där. Det var inte det lättaste att åla under sängen, men det gick!

Jag har också påbörjat packningen av BB-väskan. Man vet ju inte. Det kan ju bli bråttom. Isak får en väska packad också ifall det skulle bli en vecka när vi har ungarna. Mamma har lovat att komma och hämta honom isåfall.

Nu har vi ätit och Örjan har äntligen kommit hem från en lång jobbdag.
Kaffet är nu på och sen blir det att titta på idol.

Örjan: Du hade en undran i din blogg häromdagen. Vill bara berätta att jag drömde om dig då med!! Jag älskar dig och är lycklig över att vi nu lever i den drömmen tillsammans!!!

Kram på er!!!

Torsdag 21/10-10

Hejsan!!!

Örjan hade tagit ner solariet igår uppe i sovrummet utan att jag visste det för att jag skulle få en glad överraskning när jag gick upp och la mig. Jag blev förbannad på den när vi var däruppe och skulle sätta upp tvn.
Men överraskningen blev förstörd för han skrev det i sin blogg att han hade tagit ner det och jag läste hans blogg medans vi var kvar där nere....Jag blev glad ändå. Så himla skönt att bli av med det!!
Så här såg det ut innan

Och så här såg det ut efter.


En viss skillnad. Lite gjorde det väl också att jag plockade iordning där häromdagen...:)

Före från ett annat håll.

Och efter....

Nästan pinsamt att visa förekorten....så det såg ut!!!

Idag åt jag frulle med Örjan igen när jag hade lämnat Isak på dagis.

Jag träffade snälla Erika som hade med sig två overaller till Baby. En vit fick vi och två små söta mössor. Sen fick vi låna en grå och den är lagom att ha när vi åker från BB sen.

Så här ser de ut.


Jättefina!!

Nu ska jag brygga kaffe för jag har en fikagäst här!!

Kram på er!!!


Onsdag 20/10-10

Hej igen!!!

Ville bara skriva att vi sett en bra film som jag kan rekommendera. "Percy Jackson och kampen om åskviggen".

Nu är det dags att sova.

Godnatt på er!!!

Kram


Onsdag 20/10-10

Hejsan!!!

Igår eftermiddag var jag och Isak ute en stund och krattade lite löv. Jag tycker det är rätt kul faktiskt. Det blir så fint när det försvinner!

Isak fick åka med en gång när jag skulle tömma kärran. Det tyckte han var kul!

Imorse skjutsade jag in honom till dagis till klockan nio.



När jag lämnat honom åkte jag till Däckteam och hörde om de hade några vinterdäck till våran Opel, men det hade de tyvärr inte. Jag ringde brorsan och frågade om han visste nån som hade. Det visste han inte. Vi får väl kolla på Blocket och se om vi hittar något. Det blir väl i sista stund som vanligt när det gäller däckbyte. Man tycker alltid att man har så gott om tid på sig, men så blir det bråttom iallafall... Imorrn ska det bli snö har jag hört...Vi får se till att köra försiktigt

Efter Däckteam blev det en sväng till jobbet där jag käka frulle med Örjan. Jag hade bestämt mig för att stanna i stan medans Isak var på dagis. 
Efter frullen åkte jag till Mediamarkt. Där köpte jag två bärbara hemtelefoner. Vi hade bara en innan och var den här nere hörde man den inte där uppe och tvärtom plus att den ofta blev urladdad. Nu har vi en uppe och en nere. Det är bra. Sen köpte jag en data-tvkabel och ett väggstativ till tvn vi har i sovrummet. Örjan satte upp tvn nu ikväll och jag ska få iordning på alla miljoner sladdar och gjejer vi har där uppe, men det gör jag imorrn tror jag.

När jag var klar på Mediamarkt åkte jag tillbaka till jobbet och handlade, gick i klädaffärer (utan att köpa något) och käkade lunch med Örjan



Efter det var klockan strax före två så det blev lagom att åka och hämta Isak och åka hem.
Tiden gick fort ändå även fast det var fem timmars väntan.

Hemma vilade jag en stund på soffan när jag hade plockat upp maten jag hade handlat. Det var skönt att lägga sig.

Nu ska jag ge Isak kvällsmat och lägga honom.

Hörs!!

Kram kram!!!


 


Tisdag 19/10-10

Hej hej!!!

Imorse ringde klockan 05,45. Jag hämtade Evelyn vid klockan sex. Vi hämtade en kompis till henne i Finspång, sen skjutsade jag in dom till tåget. De ska åka till Turkiet med skolan. Någon slags studieresa är det och de ska vara borta en vecka.

Riktigt höstväder är det ute. Regn och rusk!! Tur att jag blev uppmuntrad med ett paket från min älskling igår. Jag fick ett par svarta benvärmare. Jättefina med snörning längst upp.

Jag ska inviga dom sen när jag åker in till stan och hämtar Isak på dagis och käkar lunch med Örjan.

Han köpte även en Babymössa, gullig!

När jag kom hem imorse efter att ha skjutsat Evve käkade vi frulle ihop. Kaffet var klart, äggen stekta, diskmaskinen urplockad och grytorna diskade....är han inte underbar mannen i mitt liv??


Här är från i somras. En av väldigt få dagar vid poolen på semestern.



Idag passade det sig så bra att Örjan kunde skjutsa Isak till dagis.
Det kändes konstigt att vara kvar hemma när de åkte iväg!

Nu ska jag börja förbereda maten. Potatis, stekt kött, sallad och sås. Vi får se vad jag hinner göra. Jag ska lämna skräp och handla lite också innan jag ska luncha med Örjan....Stressigt att vara ledig!!!

Hörs!!

Kramar!!!


Måndag 18/10-10

Hej Hej!!!

Nu har jag tid att skriva igen! Får se sen när Baby kommer om det fortfarande finns tid. Vi får hopppas det.

Morfar och Mamma har varit här. Jag klippte dom och de hade tårta och kladdkakemuffins med sig. Det var smaskens. Lika bra att passa på och äta medans jag ändå är tjock....Det är precis så man ska tänka va? Eller inte...det är några kilo att ta tag i sen när Baby väl är ute, men då blir det att ut och gå varje dag så det löser sig nog.

Om två timmar slutar Örjan. Det kommer bli en jobbig tid attt vara utan varandra så mycket. Det har vi aldrig varit sen vi blev ihop... men det måste ju gå.

Jag gick upp kvart över sex i morse och plockade iordning i sovrummet. Jag måste erkänna att jag inte är så vidare värst duktig på att hålla iordning omkring mig...iallafall inte i sovrummet. Det blir väldigt lätt högar med kläder på golvet, men nu när jag bara ska vara hemma hela dagarna ska jag bättra mig!

Jag hann även tvätta en maskin tvätt, dammsuga, städa ena toaletten och plocka iordning lite innan mamma och morfar kom vid halv tio. På så vis är det skönt att gå upp tidigt, man får en del gjort.

Idag blir det inga bilder, men det ska jag fixa till imorgon tror jag.

Vi hörs!!

Kramar!!

RSS 2.0