Onsdag 28/4-10

Hejsan svejsan!!!

 

Idag tog vi sovmorgon och gick upp vid tio. Det är inte speciellt ofta det händer. Vi åt frukost i köket. Det var mysigt faktiskt, för det är inte speciellt ofta det heller händer.

 

Vid halv ett åkte vi upp till kiosken och skulle hämta mina skor som Örjan beställde åt mig i söndags. Redan igår fick jag ett sms om att de kommit. Det var snabbt jobbat för han beställde dom i söndags.

Vid kiosken var det kö till ”Hamburger-kassan”. Jag har aldrig sett att det har varit folk som köpt nå´t där överhuvudtaget, men nu var det det så det tog värsta tiden. Vi orkade inte vänta så vi gick in till Ann och drack en kopp kaffe först. När vi kom tillbaka lite senare gick det lite snabbare att få ut paketet.


Så här tjusiga är dom!!!


Därefter åkte vi in till stan. Vi köpte sommardäck till min bil av en jobbarkompis son. Äntligen kan man åka lagligt…bara man får på dom också…får se när det blir.

 


Vi åt lite middag på Max sen åkte vi ut till Hageby och kolade på den nya gallerian. Det var väl fräsht, men inte speciellt mycket folk. Evelyn mötte upp oss där och så åkte vi ut till Örjans föräldrar och där fick vi fika. Det var gott!!




På vägen hem stannade vi på Maxi och gick in på Dressman och köpte lite tröjor och skjortor till Örjans fasters man som var undanlagda där. Vi passade på att köpa glass i Fastfood hos Helén för vi skulle köpa tidningarna där. Vi glömde tidningarna så de köpte vi i Rejmyre. Vi skjutsade hem Evve först, sen stannade vi vid kiosken. Där hade de bara en av tidningarna. Vi gick in till Ann med kläderna som vi köpt och så stannade vi vid Konsum och köpte den andra tidningen.


Nu är vi äntligen hemma. Jag tror vi ska kolla på en film.

 

Kramkram!!


Tisdag 27/4-10

Hejsan!!!

 

Idag jobbade jag 12-18 och Örjan 9,30-16 så vi kunde tyvärr inte åka ihop. Jag handlade innan jag började.

Jag kom hem vid sju och då var Nisse här och skulle hjälpa oss att elda.


Det gick bra.


Här brinner det minsann!!
 
Nisse hade med sig lite vin som det dracks en del av.


Senare när elden nästan var utbrunnen kom Timmy förbi en stund.

Nu ska jag kolla klart på ”Desperate Housewifes”.

Kram kram!!!


Lör, Sön & Mån 24-26/4-10

Hej!!

 

Nu var det ett tag sen, jag har varit så trött att jag inte har orkat skriva. Dålig bortförklaring va´? Nu får jag skriva ikapp lite.

 

Helgerna går ju alltför fort!! Det är tråkigt, men nästa helg jobbar vi så då hoppas man ju att tiden går fort förstås!!

Vi har varit duktiga och varit ute och gått både lördag och söndag. Det är ju skönt när man väl kommer iväg och när man är hemma igen så känner man sig lite duktig.

I lördags gick vi runt och satte upp ”Vargmatch-scheman”. Det är kul att det kommer igång snart.

Örjan var duktig och storstädade toan där uppe. Vad jag gjorde den tiden kommer jag inte ihåg…jo just det..jag hade sån tur att mamma ringde!!!

Vi grillade, käkade och kollade på hockey och speedway på tv.

 

Vi satt ute en stund också och då vågade sig den här fram, så jag kunde fota den!!


Igår var Örjan ute och jobbde i trädgården. Vicky var sjysst och hjälpte honom.


Här tar han en minipaus och pratar lite med grannen (Nisse).


Jag passade på att städa ordentligt här inne. Först var jag inne i stan och hämtade Evve och skulle köpa ett par skor. Det fanns tyvärr inte min storlek så Örjan beställde ett par åt mig på nätet. Det var snällt!!

Bella och Isak städade lekstugan. Då hittade de den här vagnen och dockan Molly som Isak gärna lekte med. Så sött så!!!!

Här visar han med handen hur många år Molly är. 

Efter middagen gick vi en promenad till Nisses brygga. Vi tog med oss lite fika och på vägen dit körde Nisse ifatt oss med bilen så vi bjöd med honom på fika. Det var fint nere vid sjön. Alldeles lugnt.


Bella, Isak och Timmy var med.

 

Idag lämnade jag Isak på dagis och nu dröjer det en hel vecka till nästa gång han är här….tråkigt!!!

 

Jag slutade klockan tre och Örjan klockan fyra så vi kunde åka ihop. Det var ju bra. Vi var rätt sega när vi kom hem. Vi har ätit tonfiskröra och kräft- och avokadoröra i tortillabröd. Det var gott.


Nu blir det att läsa en stund….ja just det vi ska hänga tvättfan också…jag hatar att hänga tvätt.


Jag har börjat med en ny bok som heter ”Sekten” och den är skriven av Dean Kontz. Den blev spännande direkt så jag antar att det är en sån bok som jag bara kan läsa när Örjan är hemma…

 


Sov gott!!

 

Kram kram!!

 


Torsdag 22/4-10

Hejsan!!

 

Imorse var det inte roligt att titta ut. Det snöade och hade snöat så det var helt vitt ute!!! Gud så himla tråååååkigt!! Det är fortfarande vitt på gräsmattan. Ja än är det tydligen inte vår, tyvärr.

 

 

Jag plockade godis idag. Det gick rätt bra faktiskt. Klockan två var Örjan, jag och några till på ”Vargmöte” uppe hos Lennart. Speedwayen börjar på tisdag och tisdagen efter är första hemmamatchen. Vi ska dela ut flyers där och hitta på lite olika aktiviteter hela säsongen.

 

Jag hämtade Isak när jag hade slutat klockan tre. Därefter handlade vi och Evve kom efter ett tag också. Örjan slutade klockan fyra och då var vi nästan klara.


Här sitter jag och ska precis börja skriva dagens blogg.

Vi åt lite middag när vi kom hem och nu sitter vi och kollar på hockey. Det är himla kul faktiskt, bara man har ett lag att hålla på.


Fin solnedgång!!

Nu ska vi kolla klart på hockeyn.

Kram kram!!


Tisdag & Onsdag 20-21/4-10

Hej!!

 

Igår jobbade vi som vanligt. Örjan var snäll och hämtade Isak på dagis när han slutade vid fyra. Jag jobbade till sex och det var skönt att kunna åka direkt hem då.

Småungarna hade ätit när jag kom hem. Bella och Isak var ute och studsade. Örjan var precis klar med maten. Köttgryta och sallad. Det var jättegott.

 

Idag var jag ledig. Örjan jobbade mellan nio och fem. Vi hann iallafall äta frulle tillsammans och det är ju alltid mysigt!!

Jag städade lite när han hade åkt och gjorde en äppelpaj. Pappa, mamma och Syrran kom vid tio. Jag klippte mamma och så fikade vi. Det var trevligt!!

 

När de hade åkt gick jag och Vicky till Konsum. Isak cyklade. Det tyckte han var kul. Första turen i år och inte den sista.

När vi kom hem var Isak och jag ute ett tag. Det var inte så skönt ute för det småregnade lite.

Jag lagade pasta och skinksås till middag. Örjan åt sallad när han kom hem.

Nu har vi kollat på hockey. Det blev förlängning igen, spännande!!

 

Kram kram!!!


Måndag 19/4-10

Hejsan!!!

 

Då var det måndag igen då…helgerna går fort!! För fort!!

På jobbet har det väl inte hänt nå´t speciellt. Jag plockade godis som vanligt på måndagar. Det är alltid lite rörigt på måndagar efter helgen.

Jag slutade klockan tre och då  handlade jag och hämtade Isak. Lagom när vi kom tillbaka till jobbet slutade Örjan. Han fick sluta kvart i fyra istället för fyra.

När vi kom hem åt vi lite mat jag och Isak. Örjan ska äta en ”skak” sen.

Örjan gick ut med Isak och Bella. De tog bort lite skräp från båten vi ska sälja och så drog de lite ris till brasan.

Jag plockade iordning lite här inne och gjorde lite fika.

Isak kom in och kollade lite på tv medans Pontus satt vid datan. Jag gick ut till Örjan och Bella med lite fika och de andra fikade inne.

 

Nu ska vi kolla på hockey, match nummer tre. Bäst av sju.

Bella och Isak är ute och studsar studsmatta.

 
Så ser det ut.
Skönt att det är vår nu så de slipper alla vinterkläder!!

 
Här behövdes det verkligen inga vinterkläder. Det var på Kanarieöarna!! Härligt det var!
Längtar verkligen tills vi ska dit igen!!



Kram kram!!!


Lördag och Söndag 17-18/4-10

Hej!!

 

Nu skriver jag för två dagar för igår hann jag inte med.

 

Jag jobbade igår mellan tolv och fyra. Jag fick sluta tidigare. Skulle ha slutat klockan sex.

När jag stod i självscanningen så kom Isak fram och hälsade med sin farfar Lloyda. Gud så glad jag blev!!! Det blev lite kramar sen var jag tyvärr tvungen att ta kunder. Skönt att det är måndag snart igen!!!! Barnvecka!!!

 

När jag kom hem så sms:ade jag lite med syrran. De var hos mamma och pappa och borsan, hans tjej och deras två barn var också där. De undrade om vi ville komma och det ville vi.

På vägen dit såg vi den här gulliga räven.

Så himla söt den var. Den stod så snällt och lät oss ta några kort ända tills Örjan tutade för att den skulle kolla in i kameran. Då stack den förstås….

 

Väl hos pappa och mamma fick vi lite käk. De hade redan ätit, men det fanns lite kvar åt oss. Sen blev det kaffe och dajm och snickerstårta, gott!!


Pappa och Jonas min bror.

Vi var väl kvar till tio ungefär. Jag fick så himla ont typ i lungorna när jag andades så jag ville hem och lägga mig. Då blev det bättre idag känner jag ingenting. Konstigt!

 

Vi gick upp vid halv tio. Kollade på nyhetsmorgon och åt frulle. Vid tolv gick vi ut och gick runt ”Stampen”. Det tog en timme. Det var rätt soligt ute, men det blåste rätt mycket.

Nu ska vi kolla lite på tv.

 

Kramisar!!!


Fredag 16/4-10

HEJSAN!!!

 

Ja idag har det väl inte hänt speciellt mycket. Jag bytte tid med Neima så jag och Örjan kunde åka ihop. Det var bra!!

 

Jag slutade vid fem så då hade jag två timmar på mig tills Örjan slutade. Jag gick då till HM och köpte en kavaj som jag sett tidigare i veckan…tack Örjan…!!!

Jag handlade lite på Ica med…en balkonglåta, jord och några penseer. Nu ska det bli lite vårfint ute!!

 

Efter det fikade jag med Örjan som hade lite rast kvar.

 

 

Vi kom hem tjuga i åtta. På lunchen var vi ute i Gallerian och åt så vi har inte varit så hungriga på hela dagen, men nu börjar det kurra i magen igen. Vi får väl se vad vi hittar på och käka.

 

Nu har det varit så ska det låta. Det är rätt bra.

 

Hörs!!

 

Kramkram!!!


Torsdag 15/4-10

Hej!!!


Igår såg det ut så här när vi skulle äta ute. Det smakade bra!

 

Vi gick en promenad igår kväll. Det var härligt. Jag hoppas att vi kommer igång nu ordentligt. Vi har anmält oss på jobbet till en komigångaktivitet. Vi ska göra nå´t pulshöjande 45min två, eller var det tre gånger i veckan??....Så skriver man upp på en lapp vad det är man gör…och så får man nå´t med jämna mellanrum när man säger till Harriet. Jättebra sätt så att man kommer igång!!

 
Lite blåsippor såg vi.                                               Foto: Örjan


Jag slutade klockan tre idag. Klockan fem åkte jag från jobbet… Vad gjorde jag egentligen?? Handla lite…fika lite med Örjan…ja o sen var visst klockan så mycket!! Jag har köpt två baden baden (Fan, vem har kommit på det fula namnet….hahahha…baden baden….HAHAHAHA)

 



Nu ska vi kolla på finalhockey mellan DIF o HV71….heja Djurgården….



Snart kommer Örjan hem…..

 


Kram!!


Onsdag 14/4-10

Hejsan!!

 

Vilket strålande väder att vara ledig på. Synd att inte Örjan är ledig också…

Jag har varit ute och röjt lite. Jag började med att röja på trappen. Timmy rev ut garderoben som stod i hallen i höstas nån gång och den har stått på trappen ända sen dess. Nu är den i alla fall borta därifrån. Det blev riktigt fint!! Man hade ju blivit van att det stod en massa skräp där, men nu när det är borta kom jag på hur fult det var innan.

Jag plockade undan snöskyfflarna också, nu blir det väl ändå ingen mer snö får vi hoppas…

Jag plockade fram lite utemöbler också så nu blev jag sugen på att köpa nya dynor och piffa till stolarna lite.

Jag gick in en stund och käkade en Gorby, men det blev jag inte mätt på direkt så jag gjorde iordning en hamburgare. Efter den blev jag mätt.

Jag tog med mig lite te och en bok ut och har nu suttit en timme ute i solen. Det var skönt.

 

Nu ska jag nog ut en stund till. Bäst att passa på medans solen är framme!!!

 

Hörs!!

 

Kramkramkram!!!!


Tisadg 13/4-10

Hej!!

 

Idag åkte vi ihop till jobbet. Jag började tolv och Örjan 9,30. Så det blev lite väntan för min del, men det gick bra. Först satt jag och läste en stund, sen gick jag lite i affärer. Jag blev lite sugen på att köpa en svart kavaj som jag hittade på HM. Får se om det blir att köpa den när lönen kommer.

 

När Örjan slutade vid fyra åkte han hem och hämtade upp Pontus och åkte in till stan igen för Pontus skulle in till Lazerdome. De plockade upp mig på jobbet vid kvart i sex ( jag gick en kvart tidigare) och så åkte vi in till stan och lämnade honom. Det var meningen att vi skulle ha skjutsat hem Pontus också och då skulle vi ha åkt ut till Örjans pappa under tiden, men det var en annan förälder som var med där som han fick åka med istället. Då kunde vi åka hem istället. Vi stannade på Skokanonen och köpte skor åt Örjan. Det blev en födelsedagspresent från hans föräldrar eftersom han fick pengar av dem när han fyllde. Vi gick även in på CityGross och kollade lite och käka ett par korv.

 


Nu tittar vi på tv. Om en timme är det Desperate Housewifes…yes det är bra!!



 

Fin färg på blomman. Jag var bara tvungen att ta med den.

Kram kram!!


Måndag 12/4-10

Hej!!

 

Idag har det varit ännu finare väder än igår. Typiskt när man ska jobba.

När vi kom hem tog Örjan fram grillen och vi premiärgrillade.


Vi grillade fläskfilé och gjorde potaissallad till plus lite grönsaker.

Bella var förbi här en stund med en kompis och studsade studsmatta.
Vicky var också förbi en stund och när de hade gått kom Timmy och drack kaffe.
Skönt för Örjan att hans barn bor så nära att de kan komma och hälsa på även när det inte är våra veckor.

Jag var tyvärr inget roligt sällskap för jag somnade i fotöljen och sov i en timme.

Nu kollar vi på Kommisarie Winter, nått nytt som började idag.

Hejdå!!


Söndag 11/4-10

Hej!!!

 

Idag har det varit en speciell dag. Det är nämligen Örjans födelsedag!!

Vi åt frulle ihop allesammans och Örjan öppnade lite paket.




Det var så fint väder ute så vi gick ut och satt i solen och njöt!! Ungarna satte ihop studsmattan som de lekte med större delen av dagen. Skönt att den varma tiden närmar sig. Det blir inte lika mycket kläder att ta på och det finns lite mer att göra ute än när det är snö.

 

Sune (Örjans pappa) kom och firade på eftermiddagen. Inger hade följt med sin bror till Spanien där han har lägenhet, så hon var tyvärr inte med. Vi åt mat och sen fikade vi på chokladkaka som Evve gjort och glass till det. Örjan fick syn på Nisse så han bjöd in honom på fika också.

Det var en trevlig eftermiddag.


Vid halv sju skjutsade Örjan bort ungarna och jag gav Isak kvällsmat, duschade honom, läste nattsaga och nattade honom.


Vi har kollat lite på tv och Örjan har bloggat och kvällsmat har vi ätit. Jag åt bara en macka sen blev det Cheezeballz…nyttigt…


Jag i min nya hatt...vad tycks? Törs jag visa mig bland folk?? Ja det gör jag nog, konstigare har väl folk sett ut....


Nu ska vi snart gå upp i sovrummet och kolla på tv.

 

Kram kram!!


Lördag 10/4-10

HEJSAN!!!!

Idag fick iallafall sovmorgon. Det var skönt. Örjan gick upp runt åtta, men jag låg kvar ett tag. Isak vaknade vid halv nio. Han gick ner till Örjan så jag kröp ner en stund till och sov till halv tio. Välbehövligt!!!!

Vi åt stekt ägg på mackorna till frulle. Det var gott. Jag och Örjan gick upp till kiosken och hämtade paket från HM. Det var skorna och hatten som Örjan beställt åt mig. Finfint!!
Här kommer lite kort!!

Här har vi hatten, som ni kanske ser...

Örhängena kom tidigare och de har Örjan också köpt till mig. Kul att bli lite bortskämd!!
Klockan köpte jag igår på Ur & Penn för 150kr.


När vi varit i kiosken gick vi in på Konsum och handla lite nödvändigt.
Vi åt lite sen lunch när vi kom hem och så ska vi äta middag senare i kväll.

Efter maten gick jag , Örjan och Isak ut. Örjan och Isak drog ris till en brasa som vi ska elda en annan dag. Jag krattade lite!!


Isak lite rosig om kinderna efter att ha varit ute i friska luften!!



Och en härlig sommarbild på min härliga älskling!!!


Hörs!!

Kram kram!!!




Torsdag och fredag 8-9/4-10

HEJSAN!!!

 

Jaha nu har jag lite att skriva igen.

Igår jobbade jag först från 7-12, sen efter att jag hade ätit lunch så åkte jag och några till på jobbet till Stockholm. Det var jobbigt att lämna Örjan. Jag tänkte hela dan att jag säkert skulle börja tjuta, men jag kunde bita ihop.

 

Vi som åkte hade vunnit en omröstning om bästa arbetskamtat. Det var över 40 st som hade blivit nominerade så det blev lottning på vilka åtta som skulle vinna.

Vi checkade in på hotellet på Hasselbacken, sen gick vi och åt trerätters på Ulla Winbladhs restaurang. Jag åt toast till förrätt, potatisgratäng och nån stek som jag inte kommer ihåg vad den hette till varmrätt, sen till sist marängswiss till efterrätt. Snacka om att jag var proppmätt efter all den maten.

Vi hade tre timmar på oss att äta och det tyckte vi var väldigt gott om tid. Det var det visst inte. Vi fick stressa som tusan för att hinna till Björn Skifs show som vi skulle se. Tur att det var nära dit. Vi hade precis satt oss till rätta när det  började!!!

Showen var jättebra!!! Efteråt tog vi några drinkar på hotellet, sen blev det natt natt.

Jag och Cissi delade rum, men trots trevligt sällskap så kändes det ensamt. Det var jobbigt att sova ”ensam” men natten gick rätt fort ändå som tur var.

Imorse blev det jättegod hotellfrulle sen gick jag Cissi och Maria på stan till halv tre då vi åkte hem. Jag köpte en ny klocka, som jag kanske sätter in bild på nån dag, nu orkar jag inte.

Örjan jobbade fortfarande när vi kom tillbaka till stan vid halv fem. Jag letede upp honom det första jag gjorde och det var härligt att se han igen efter så lång tid….över ett dygn.

Mamma och pappa kom straxt efter och lämnade Isak. Han hade varit snäll och hade haft det bra hos världens bästa mormor och morfar!!!!!

Vi började att handla och Örjan kom rätt snart och så hjälptes vi åt.

När vi kom hem lagade vi mat. Det blev hamburgare. Det var jättegott men vi blev asmätta i alla fall jag och Örjan.

 

Nu sitter jag och skriver ifatt lite blogg och kollar ( eller lyssnar) lite på Talang 2010.

 

Nu blir det lite fredagsmys.

 

Kramkram!!!!

 


Onsdag 7/4-10

HEJ!!!

 

Idag när Örjans klocka ringde blev det så där konstigt som det kan bli ibland. Jag visste inte vilken dag det var eller om jag skulle jobba. Vad obehagligt det är innan man får reda på tankarna.

Det var rätt skönt när jag kom på att det var onsdag och att jag var ledig idag. Jag somnade om fort och vaknade straxt före åtta. Det var en lite mer behaglig tid än kvart i sex…

Isak vaknade straxt efter mig. Efter frullen åkte jag och Isak till pappa och mamma. Isak ska sova där till på fredag, för jag ska iväg med jobbet.

 

På vägen hem stannade jag på Kvantum i Katrineholm och handla lite till maten. När jag kom hem piffade jag till en potatissallad med lite paprika, äpple, lök och majonäs. Sen gjorde jag en vanlig sallad och stekte en fläskfilé i ugnen och gjorde pomme och kryddsmör till. Det var gott!!

 

Efter maten gick vi upp till Ann och drack varsin kaffe sen gick vi ner till sjön och genom skogen hem. Det var skönt med en liten promenad.

 

 Örjan kände på isen men den kändes inte så säker att gå på. Annars hade vi tänkt gå över isen till badplatsen, men det struntade vi i.

Vädret var mulet men ganska varmt ändå.

Nu ska jag lämna över datan till nästa bloggare!!

Hörs!!

Kramelikram!!!

 


Tisdag 6/4-10

HEJSAN!!!


7-13 var tiden idag. Vi åkte ihop till jobbet och två bilar hem eftersom vi slutade olika tider.

Jag gjorde pannkakor som vi åt till mat. Det ska jag aldrig göra om igen för det gick inge bra...
Jag gjorde den första smeten för tjock...tog bara hälften av den mjölk det skulle vara. JAG KLARAR JU TA MIG FAN INTE AV ATT GÖRA NÅ`T RÄTT!!!!!!! BLIR SÅ FÖRBANNAD PÅ MIG SJÄLV!!!



Har varit ute med Isak en stund på eftermiddagen. Vi tog fram leksakerna till sandlådan, som han lekte med ett tag. Jag passade på att kratta lite löv. Det var rätt skönt ute så jag fick ta av mig jackan efter en stund.

Örjan kom hem straxt före fem.

Hörs!!

Kram kram!!!


Annandag påsk 5/4-10

HEJSAN!!!

Idag jobbade jag 7-15. Rätt tråkigt, speciellt när inte Örjan jobbade.

När jag slutade åkte jag till dagis där jag skulle möta x och hämta Isak eftersom dagiset var stängt idag. Vi hade kommit överens om att mötas halv fyra. Fem över halv hade de ännu inte kommit så jag ringde. Då satt de fortfarande hemma och åt....missförstånd. Han trodde att vi bestämt halv fem.
Linda Bengtzing hade en hit som jag då kom att tänka på....
http://www.youtube.com/watch?v=YDQ6vOf0exo
Så jag åkte till Simonstorp och hämtade Isak.
Det var skönt att få hem honom igen. Jag saknar honom oerhört de veckor han inte är hemma.
När vi kom hem hade Örjan lagat påskmiddag och Timmy var här också och käkade med oss. Det var trevligt och mycket gott.




Efter maten plockade vi fram mys och tittade på "Alvin och gänget".
Därefter duschade jag Isak och borstade hans tänder, sen blev det nattsaga.

Sen ska vi kolla på "Johan Falk" Det brukar vara bra.

Kram kram!!


Påskdagen 4/4-10

HEJSAN!!!

 

Ännu en jobbardag till ända…två dagar kvar till lite ledigt.

Det har varit väldigt lugnt på jobbet idag. Det är tråkigt när det inte händer så mycket. Vi åkte två bilar idag för Örjan började nio och jag sju. Eftersom det var så lugnt så fick jag sluta fem istället för sex så då åkte vi ihop hem.

 
Idag har vi suttit ute i solen på alla raster. Jätteskönt!! Härligt att värmen är här nu.

Igår fick två fina påskpresenter av min älskling. Det var ett hårspänne och ett halsband. Det var en fin överraskning som gjorde mig glad!!

 

När jag kom hem idag solade jag. Det är för himla skönt!!

 

På eftermiddagsrasten ringde jag till morfar på hans mobil (jag visste att han var hos pappa och mamma) Jag ville gratta honom på födelsedagen. Han utropade glatt  ”Visste du att jag var här?!”. Det var ju en lite rolig kommentar eftersom det var hans mobil jag ringde på…hihihi

Han blev i alla fall glad att jag ringde.

 

Nu ska vi snart äta hemmagjord pizza, gott!!

Kram kram!!


Påskafton 3/4-10

Hejsan!!!

 

Jaha då var den här Påskafton och jobbardagen över. Ja påskafton är det ju ett tag till. Vi har precis ätit soppa och det skulle vara förrätt och så skulle Örjan göra hemmagjord pizza till varmrätt, men jag blev så mätt att jag inte skulle orka nån pizza så Örjan åt en smörgås, då klara han sig med utan mer mat.

På jobbet har det varit mycket att göra. Det är konstigt att det är så många som är och handlar på påskafton.

Snart blir det väl lite chips och dipp och så kanske vi kollar lite på körslaget.

 

Vi hörs!!

 

Glad Påsk!!

 

Kram kram!!!


Torsdag och fredag 1-2/4-10

Hejsan!!

 

Igår jobbade jag långdag, 6-17. Jag hade tänkt skriva igår när jag kom hem, men jag somnade på sofffan och sov till Örjan ringde straxt efter att han hade slutat. Vi åt på Kebabstället på jobbet på lunchen idag och när jag åkte från jobbet så sa Örjan att han inte var så hungrig och det var inte jag heller. Vi sa att vi skulle äta nå´t lätt bara istället för att laga mat när han kom hem. När han sen ringde så var vi båda hungriga. Jag slängde in lite rotgrönsaker i ugnen och strimlade en fläskfile. Den stekte jag med lite kryddor och när det var klart hällde jag på lite matgrädde sen fick det stå och puttra lite. Till det gjorde jag kryddsmör, fettigt men gott!!

Vi kollade på en film, Watchmen, som vi hade hyrt, men den var inge bra. Jag somnade på soffan vid tio och vid tolv gick vi upp och la oss. Trevligt sällskap jag var…eller inte. Hoppas jag kan vara uppe lite längre idag.

 

De här fina stövlarna hittade Örjan åt mig på Skopunkten.



Mina stövlar som jag har nu börjar sjunga på sista versen och då passade det ju bra att han hittade de här som jag kan ha i höst. Snygga va´?

 

Idag började jag visst en timme senare än vad jag skulle ha gjort. Det stod 8-16 på mitt schema hemma, men sen när jag stämplade in så stod det att jag skulle ha börjat sju.

Vi hann klart med de gamla vagnarna innan de nya kom så det gjorde inget att jag jobba en timme kortare.

Rätt mycket folk har det varit idag och mycket springande.

 

Nu håller Örjan på med maten så jag tror att jag ska gå ut och hålla honom sällskap.

 
Potatisgratäng och nötytterfilé, mums!!


Hörs!!

 

Kram kram!!


RSS 2.0