Söndag 28/2-10

Hej på er!!

 

Idag ringde klockan 07.00. Det kändes lite segt att gå upp då för jag var uppe hos Isak några gånger inatt. Han har hostat ganska mycket och jag var uppe vid fem och gav honom hostmedicin. Efter det var det svårt att somna om ordentligt.

Jag och Örjan gick upp och gjorde frukost. Pontus skulle tävla för första gången i bågskytte och Bella och Örjan följde med och tittade på. Det gick tydligen bra för att vara första gången. Jag och Isak skulle ha följt med, men eftersom Isak är sjuk så blev vi kvar hemma.

Det var bestämt sen tidigare att Isaks farmor Maritha och farfar Lloyda skulle komma vid två och fika. Jag ringde dem och berättade att Isak är sjuk ifall de var rädda att bli sjuka. Det var de absolut inte så vi bestämde att de skulle komma över tidigare eftersom vi ändå var hemma.

Jag bryggde kaffe och småplockade lite sen dök de upp efter ett tag. Isak blev glad över att träffa dem. De hade chokladtoppar med sig som vi åt till fikat tillsammans med bullar.


De var här i några timmar och det var trevligt.

 
Konstigt, när det vankas kakor så behöver man inte tjata för att han ska äta :)


När de åkt hem gjorde jag korvstroganoff som det bara var att värma och koka pasta till när Örjan och de andra kom hem.
När jag stod där vid diskbänken så kom solen fram...Då var jag bara tvungen att ta kort.

Syns inte så mycket, men solen skiner och det droppar från taket!!

 

Pappa och mamma kom förbi på fika också.

De skjutsade hem Nicole och var på Viberga en sväng först. Min mage är rätt trött på kaffe nu. Isak blev lite trött så han la sig en stund och vilade i fotöljen.


Men han ser ju glad ut iallafall!!


Nu är det dags att sova!!

Kram

 

 


Lördag 27/2-10

Tja på er!

 

Nu sitter jag uppkrupen i sköna fotöljen efter en rätt god middag faktiskt. Jag har lyckats göra dillstuvad potatis och isterband för första gången. Det var Evve som hade önskat sig det till födelsedagsmiddag. Hon fyllde år i torsdags.

 

Det känns som att jag kommer somna tidigt idag. Jag är astrött! Örjan har varit ute i flera timmar och hjälpt sin morbror Leif att skotta ner snö från verkstan.

 
Här är Örjan uppe och skottar.

Det har varit mildväder idag så snön såg tung ut.

Här är de nästan klara och det snöar en massa. Typiskt, jag trodde det skulle smälta bort och inte komma ner mer...


...SENARE…..

Jag somna i fotöljen en stund. Det var skönt. Jag vaknade och Örjan hade gjort fika. Det var gott. Det blev biskvi och ballerina kladdkaka.

 
Isak roade sig med att spela dator med Vicky. Hon och en kompis åkte in till stan på bio förut. De skulle se "Farsan" och hon kommer nog hem snart.
Isak gick och la sig tidigt idag för han mådde inte så bra. Får se hur han mår imorrn och hur det blir på måndag. 


 Bella spelade lite dator och det tycker hon är kul.

Jag har klippt Ola och så klippte jag Örjan också när vi hade ätit mat.

Nu ska vi kolla klart på 3milen damer. De har kört 19km så det är väl en stund kvar till upploppet.

Ha en fortsatt trevlig lördagkväll!!

Kram

 


Fredag 26/2-10

HEJ!!

 

Nu är klockan kvart över tio och det är fredagkväll. Jag har precis solat och lyssnat på Herrstafetten på tvn. Ögge låg bredvid mig och bloggade samtidigt som han också kollade på tv.


Han höll på att skrämma ihjäl mig när jag låg där i godan ro. Jag hade precis slumrat till då han klappade mig lite kärleksfullt på armen och jag blev rädd så in i he…te så jag smällde upp armarna i solariet. Det dundrade till så att Ögge i sin tur blev asrädd och undrade va fan jag höll på med. Jäklar så tokigt det blev!!!!

 

Isak sa att han var trött och att han ville sova redan vid åtta. Han har varit lite hostig några nätter så han fick lite hostmedicin sen la jag honom och han somnade direkt. Hoppas han är piggare imorrn så vi kan vara ute och leka lite.

 
Här är han lite piggare. Det är från i somras när vi var på öland allihopa. Då var det lite varmare ute


Inatt ska vi försöka kolla på finalen i Curling. Det börjar klockan tolv så jag tror att vi båda kommer vara rätt trötta. Vi får väl se om vi orkar hålla oss vakna.

 
Undrar hur det går för mamma att fasta förresten. Hon fick köpa det fastepaket som vi fick över när vi fasta. Det gick bra i onsdags i alla fall när jag pratade med henne, men hon hade fått jätteont i ryggen. Det kanske inte har nåt med fastan att göra för hon får ont ibland.

 
Här ser hon ut att må bra iallafall och man förstår ju varför...

Vi hörs kanske imorrn!!

 

Kram kram


Torsdag 25/2-10

Hejhej!!

 

Inatt har varken jag eller Örjan sovit speciellt bra. Jag har säkert sovit även fast det inte känns så.

Jag släppte först av Örjan vid jobbet och åkte sen bort med Isak till dagis. Örjan började kolla på kvartsfinalen i hockey på jobbet och jag kollade också en stund när jag hade skjutsat Isak. De förlorade tyvärr.

Jag slutade klockan två, handla, hämta Isak och åkte sen hem.

Vi samåkte in och så fick Örjan åka med Sune och Inger hem. De kom till oss och grattade Timmy och Evve. Vi fikade och hade det trevligt.  Tyvärr så glömde vi att ta kort….

 

Nu kollar vi på OS. Det har varit stafett för damer. Sverige kom femma och det var tydligen bra för det var nån eller några reserver som fått hoppa in. Det är himla kul med OS tycker jag. Jag håller samtidigt på att lägga in de bilder som Örjan har förlorat i sin blogg får se om det funkar.

 

Det har visst börjat snöa igen...det ÄR verkligen inte klokt. Det kommer aldrig bli vår....


Tyvärr gick det inte att vrida bilden rätt, men det är iallafall en Gullviva.

Snart ska vi kanske se på ”En annan del av Köping” på datan. Det brukar vara roligt att se på faktiskt. Tobbe är min favvo, men de andra är härliga också!

 

Kram kram!!


Onsdag 24/2-10

Hejsan!!

 

Dagen började med att jag gick upp med Örjan imorse och drack kaffe. Jag har varit ledig idag och Örjan jobbade 9-16. Tråkigt, men han sov inatt i alla fall tack och lov. Tyvärr upptäckte han punka när han kom till jobbet, typiskt när dagen började så bra, men hans pappa var jättesnäll och hjälpte honom att fixa det.

 

Jag började med att baka bottnar till chokladbiskvier. Riven mandelmassa och äggvitor och virrig som jag är så är det klart att jag glömde bort mig när jag knäckte i sista ägget. Hela gulan i …precis när den landa kom jag på att det bara var vitan som skulle i och jag kunde nästan fånga upp den. Typiskt, men det gick väl bra ändå.

 

Bella och Pontus vaknade först. Jag kokade ägg och dukade fram frulle sen var jag tvungen att gå upp och väcka Isak. Klockan var då efter nio. När vi hade ätit klart packade jag in allt returskräp i bilen. Jag åkte iväg och tanka först, sen lämnade jag skräp och sist handlade jag matgrädde och morötter.

När jag kom hem knådade jag ihop två bulldegar som jag gjorde av en sån här mjölmix man bara blandar med vatten. Det var första gången jag gjorde på mix och det blev väl sådär. Jag hade i lite mandelmassa men de blev torra ändå….10 sekunder i mikron så kanske de går att äta…

 

 

Nu tog Sverige OS-guld i stafett…Va kul!!!!!

 

När bulldegen jäste, vilket den inte såg ut att göra, började jag med maten. Jag skalade potatis och gjorde kalops som sen stod och puttrade sig mört hela eftermiddagen. Det blev gott!!

När jag hade bakat ut bulldegen och de var i ugnen värmde jag lunch till ungarna sen gjorde jag färdigt biskvierna. De blev riktigt goda faktiskt.

Lagom till de var klara kom Ulrika och två av hennes barn Bella och Viking. Bella är lika gammal som Isak så vi tänkte det vore roligt för dem att leka lite och det gick bra. De hade himla roligt. Vi fikade och efter två timmar gick de hem. Trevligt med en brejk i pysslandet.

 

Isak gick ut och lekte i snön med Pontus och Izabella medans jag gjorde klart maten och dukade. De var ute nån timme sen kom de in och vid fem kom Örjan hem och vi åt.

 

Jag la Isak strax före sju och sen satt vi och kolla lite på OS en stund. Örjan bloggade lite och jag gick upp och sola och duscha.

Snygg-Ögge i vårsolen (förra året) borta på Tvartorpsvägen. 

 

Nu är det snart dags att sova.

 

Vi ses och hörs!!!

Kram

 

 

 


Tisdag 23/2-10

Hejhej!!!

Herre Gud va snö det har kommit!!! Helt sanslöst. Idag kom det lite till.

Nu vill vi ha vår. Jag såg att det ska bli 4 grader varmt på lördag. Det är ju rena rama sommarvärmen jämfört med vad det har varit de senaste två månaderna!!


Här är våran häck (granhäck alltså :))





Idag har det gått bra på jobbet. Ögge hade maten klar när jag och Isak kom hem.
Det blev köttfärssås och pastaskruvar. Det var jättegott.
Jag la Isak strax före halv nio och efter gonattsagan somnade han gott.
Vi har kollat på OS, men än har det inte blivit några medaljer till Sverige.

Nu är Ögge uppe och solar och jag ska gå upp och lägga mig....nej just det jag måste duscha först....jobbigt. Imorrn blir det en hektisk dag. Jag ska baka, städa och få besök....blogga...laga mat...Kul att ha nåt att göra iallafall :)

Hörs!!!

Kramar








Måndag 22/2-10

Hej Hej Hej!!!

 

Idag har det varit en tråkig dag. Örjan var hemma från jobbet för han har ont i magen.

Det började med att jag vakna av att det knaka som fasen i taket. Örjan var redan vaken. Det hade han varit nästan hela natten och han hade hört flera gånger i natt att taket knaka. Det var rätt obehagligt för det lät som att det var på väg att rasa in.

Örjan fick lägga sig i kylan nere på soffan.

Det var 23 grader kallt så jag trodde inte jag skulle få igång på bilen, men det gick bra på andra försöket.

Jag fick sluta tidigare idag så jag kunde hjälpa Örjan att ta bort snö på taket om han kände sig bättre.  Det gjorde han , men inte helt bra. Vi var ute en bra stund och försökte ta bort snö på taket. Det var mest Örjan som gjorde jobbet. Jag var livrädd att han skulle ramla när han stod ända uppe vid nocken.


En blomma från i somras. Jag längtar efter värmen!!!

 

När vi kom in gjorde vi mat. Det blev ostkorv i baguette som Timmy hade önskat eftersom han fyller år idag. Det var gott och det är skönt att ha alla barn hemma igen!!!

 

Nu ska jag duscha Isak och natta honom.

 

Hörs!!

 

Kram kram


Söndag 21/2-10

Hej Hej!!

Nu är Örjan och lagar mat åt sig. Jag vill inte ha för jag har ont i huvudet. Det är konstigt för det är tredje gången som jag får ont i huvet när vi har varit på hockeyn. Det är kanske för att jag blir förbannad och skriker när domarn är kass. Det låter väl likt mig….bli arg och skrika…heheJag har blivit en sån där skrik-kärring som folk stör sig på (även jag när andra kärringar håller på och gapar…) Men jag blir så inne i matchen att jag inte kan vara tyst. Det blev lika i matchen så straffar fick avgöra och Hästen vann det.

 

Nu måste jag försvara mig lite inför er som har läst Örjans blogg (http://orjanlindberg.blogg.se/)

Jag hade inte TVÅ mössor på mig utan en mössa och en  jackluva….

Titta noga här!!

 

Igår blev en trevlig dag. Vi gick upp till Ann och fikade. Det var kallt som fan. Blåste is och snöa som tusan. Vi köpte lite kryddor av henne och Timmy kom dit och gjorde oss sällskap till Gästgiveriet ,som har nya ägare. Där tog jag och Timmy varsin cider och Örjan en öl, sen tog jag o Örjan varsin till. Det var mysigt att sitta där i sköna soffor med snöovädret rasande utanför fönstret. Det värsta var ju att vi tillslut var tvungna att gå ut och gå hem i kylan. Timmy gick hem till sig och vi gick vägen förbi Nisse. De skulle ut och skotta så han bjöd in oss på nåt att dricka senare på kvällen.

Så vi gick dit senare och titta lite på OS och lite på Melodifestivalen. När vi kom hem hade Timmy ringt och Örjan ringde upp. Timmy frågade om han fick komma hit och sova över och det gick såklart bra. Vi hade en trevlig kväll och skrattade återigen gott åt klippet på Youtube jag tipsade om häromdan. Är det nån som har sett det än och vad tyckte ni?? Lite taskigt kanske, men kul.

 

  Det har kommit så mycket snö här så att det är över fönstret!!! :)

Nu blir det att titta lite till på OS sen är det natt natt!! Jobbardag imorrn igen. Helgerna går för fort.

Kram på er alla!!!


Lördag 20/2-10

Hej hej!

Idag blir det att vara inne. Eller vi kanske går ut, men det blir inget åka av (med bilen alltså).

Det snöar en massa och det har snöat en hel del inatt också. En klass två varning har gått ut och ovädret ska tydligen bli värre fram på dagen.  Idag är min kassalördag, men jag ska inte jobba. Jag ringde in i morse eftersom det snöar mycket och eftersom de sagt att det ska bli värre oväder. Jag pratade med Ann-Charlotte, som var kassaledare. Hon förstod att jag inte ville åka in och hon skulle ringa in nån annan så det var inga problem. För jag sa det att jag vill inte orsaka en massa problem, men det var absolut ingen fara. Troligtvis kommer det va lugnt på jobbet. Det är nog ingen som ger sig ut frivilligt idag.

Den här bilden är, som ni kanske förstår, inte tagen idag.




Det blev ganska sent igår. Vi kom väl i säng vid ett. Vi kollade på ett förjäkla roligt klipp på Youtube

Ni har säkert sett det, men det är så roligt att man kan se det hur många gånger som helst. Klicka på länken här och få er dagens bästa skratt!!!

http://www.youtube.com/watch?v=kXf3wx5nPXU

 

Nu längtar jag verkligen till våren och sommaren. Här är en bild sen i somras.

Solnedgången på Öland i somras....Härligt!!


Vi hörs kanske senare!


Kram kram






Fredag 19/2-10 sen kväll

Hej hej!!

Nu har jag fått in bilderna på mamma och pappa i onsdagens inlägg. Jag såg idag att de inte blev inlagda som de skulle häromdan. Bättre sent än aldrig.



Imorse hade det snöat igen och Ögge var ute och skotta medans jag satte på kaffe... Bra uppdelning av arbete va´?
Vi drack kaffe och Ögge åt en bars innan vi åkte till jobbet. Jag började klockan tio, en halvtimma efter Ögge så jag åt frulle då.
Det var ganska mycket att göra på jobbet faktiskt. Det är kul när det är mycket att göra och tiden går ju rätt fort då med.

Vi slutade klockan sju båda två. Det var bra att vi kunde samåka. Louise (Ögges kusinbarn) slutade sju också, så hon åkte med oss till Rejmyre.
Ögge gjorde mat medans jag gick upp och solade en halvtimme. Ni hör ju så himla BRA jag har det!! Det är ju helt otroligt. Jag har aldrig haft det så bra och varit så lycklig som jag är nu.



Här förlovar vi oss på Gran Canaria!!



Å här är vi äntligen förlovade!!



Ögge gjorde sallad och blandade ihop lite matrester så det blev en salig, men god blandning. Vi hade precis ätit närTimmy kom ner och vi kollade lite på hockey. Sverige mot vitryssland och Sverige vann. Det var andra matchen som Sverige vann och det är ju bra.
Anna Haag tog silver i skidor och det var ju inte heller dåligt direkt.

Imorgon ska det visst bli snöoväder. Jag trodde inte det kunde komma mer snö än vad det redan har kommit, men det kan det tydligen. Får se om jag tar mig till jobbet imorrn. Jag ska jobba i kassan mellan 12 och 18,15. 

Nu är klockan tolv så det är dags att sova!! 

Godnatt på er! 

Kram   


Torsdag 18/2-10

Hej!

Idag blir det inte mycket skrivet. Det har inte hänt så mycket att skriva om tyvärr.
På jobbet har det varit lugnt. Jag har plockat mitt godis. Jag fick hjälp av två Pryo-elever och det var bra, för det är alltid så mycket på torsdagar att plocka.

Örjan jobbar ända till sju ikväll...tråkigt att han inte är här hemma hos mig!
När han kommer hem ska vi äta grillad kyckling, sallad och mangorajasås. Det ska bli riktigt gott.

Hästen spelar borta idag så vi ska väl kolla på det på datan och så blir det väl att vi tittar på os också. Det är kul!

ses och hörs!
Kramar

Onsdag 17/2-10

Hej Hej!!!

 

Nu har jag precis kommit hem från syrran. Jag åkte dit imorse och åt frulle. Jag köpte med lite nybakat bröd från Helén. Det var himla gott.

Mamma och pappa kom dit efter en stund och fika. Sara hade goda Drömmar som hon bjöd på. Det tyckte inte mamma var så gott för hon är nämligen allergisk mot dom (säger hon…) Hon får ont i sina ögon om hon äter dem och blir lite mobbad och lite utskrattad för det av oss andra. Stackars mamma…

   
Pappa och jag   

       
                                                   
Mamma och Syrrans stickning




När jag åkte hem i godan ro och precis hade kört in i Rejmyre så står det två poliser mitt i vägen och vinkar in mig. Det hugger till i magen och jag känner rädslan komma. Jag blinkar höger, dit polisen pekar och kör upp för en liten backe. Där står det två polisbilar och två poliser till. Nu är jag riktigt rädd. Det var halt i backen upp och jag trodde ett tag att jag inte skulle ta mig upp men det gick bra tillslut. Jag stannar vid en av poliserna och vevar skakigt ner rutan.

-Hej säger jag

-Hej du kan stänga av bilen.

Jag gör det, bilen börjar rulla lite bakåt jag drar åt handbromsen och bilen står tillslut still.

-Är det din bil? Frågar han

-Ja det är det svarar jag. Är det nåt som är fel?

-Nej vi vill bara se körkortet och så får du blåsa också.

Jag var helt skakig i hela kroppen och jag förstår inte varför jag blir så himla rädd, för det blir jag verkligen. Allt var ju okej. Jag visste ju att jag inte kört för fort, att jag inte hade druckit vare sig igår eller nu på morgonen, att jag har körkort, att bilen är ok för den är ju nybesiktad. Ändå så fick jag sitta kvar en stund i bilen när jag kom hem för att jag skakade  i hela kroppen. Allt gick ju bra och jag vet inte vad jag tror…att de ska låsa in mig fast jag inte har gjort nåt. Jag var nog jättekriminell i mitt tidigare liv och var säkert alltid jagad av polisen.

Nu ska jag göra klart maten och duka.

Hörs Kramar


Tisdag den 16/2-10

Hej hej!
Här börjar med en Kanariebild. Solnergången tagen från hotellet.
Skapligt mycket man längtar tillbaka!!








 

Idag hade vi lite sovmorgon. Jag började 12 och Ögge 9.30. Idag åkte vi inte ihop. Då skulle jag ha fått vänta 2,5 timme innan jag började och Ögge skulle fått vänta i 2 timmar på att jag skulle sluta ikväll.

Jag hann med att hänga tvätt och plocka ur diskmaskinen innan det var dags att åka. På väg till jobbet stannade jag till på Djurmagasinet och köpte lite ljus till våra fiskar. Lysröret i akvariet gick sönder förra veckan så fiskkrakarna blev väl blinda av ljuset nu när de äntligen fick lite ljus i tillvaron igen.


På jobbet har det varit lugnt. Vi hann med alla vagnar, så jag plockade litekex o knäcke och upplivade lite gamla minnen. Tyvärr så var inte Ögge på köttet så jag hade ingen snygging att titta på…Som tur var kom han förbi när han slutade ute i Fastfood så att vi kunde ta en fika innan han åkte hem.

Timmarna går verkligen inte lika fort när inte han är i huset, men när jag kom hem så var middagen klar och det var ju gott! Det blev starkt kryddat kött i tomatsås och sallad till. Sen hade han varit så gullig att han varit och köpt semlor som vi åt till efterrätt! Det var jättegott!


Nu har vi kollat lite på OS och vi tog ett guld i skidskytte! Kul och spännande!
Nu är det dags att gå och lägga sig.

Kramar på er!!!


Måndag 15/2-10


Hej alla glada!

Jaha då var det måndag igen. Inte så himla kul. Jag lämnade Isak på dagis imorse och nu ses vi inte förrän nästa måndag…men veckorna går ju så himla fort.

Just nu är jag stoppmätt. Vi kom hem vid fem och åt sallad och tacofärs. Örjan åt lite starkt kryddat kött också. Nu ligger han och steker i solariet och sen är det min tur! Det är så himla skönt. Jag har ju inte blivit så jättebrun, men det kanske kommer. Jag kom på under förra året att jag faktiskt KAN bli brun, trots att jag tidigare fått höra motsatsen…

Här har jag tagit kort på mina finaste skor (och dyraste) som jag köpte i somras på Scorett för 890 kronor tror jag det var.

 

-Så länge du använder dem så får du köpa hur många skor du vill, sa Ögge så det var ju bara att slå till. Jag har använt dem ganska mycket tycker jag, men inte så mycket de senaste månaderna…Lite mycket snö…

 

I torsdags var vi ute och åkte lite pulka. Det var skojigt!





tjoho vad roligt!

Ses en annan gång!!


Söndag den 14/2-10


Hejsan!!

Idag är det väldigt stelt i typ hela kroppen….väldigt stelt.

Melodifestivalen igår var bättre än förra veckan. Många bra låtar. Vi hade lite lördagsmys allihop…så trevligt så! Jag tycker att båda låtarna som gick vidare till final var bra. När det var slut så kom Timmy och Nille. Vi gick ut igen vid tio. Isak sov då och Evve och Bella ville inte vara med så de var kvar inne. Vi lekte kull igen och så himla kul det är. Man blir som barn på nytt…  Fast det är himla jobbigt, konditionen är ju inte den bästa direkt.  När vi hade lekt en stund kom Ola. Han hörde när han gick förbi att  det var sånt liv hos oss så han kom förbi och fråga vad vi höll på med. Det slutade med att han var med han också. Vi gick in vid tolv och satt och snacka en stund och lyssnade på lite musik.

Så här såg det ut när vi var ute första gången i mörkret
Här leks det för fullt!!






Nu har jag städat lite i skafferiet. Det gick åt, bra att veta vad man har för grejer. Vi ska snart äta allahjärtansdagmiddag alla sju. Det blir tacos. Alltid lika gott. Sen blir det lite glass till efterrätt med lite mango på burk som jag hitta i skåpet när jag städade.  Det ska bli gott. Sen blir det ju lite nyttigare mat i veckan igen. Det är bra. Jag vill gå ner de kilon jag gick upp  på Kanarieöarna, även fast alla säger ”Du behöver ju inte gå ner i vikt!!” Men det var ju faktiskt 5kilon som jag gick upp då plus ett kilo till fram till nu. Det är ju faktiskt 6st enliters mjölkpaket och det tycker jag är bra onödigt att släpa omkring på…:)

Hörs en annan dag!!









Jag och min älskade älskling!!!


Jag och mannen som har gjort mig till världens lyckligaste och visat mig hur livet ska levas!!!! Han är snygg, underbar och världens snällaste, roligaste och mest omtänksammaste!!!
Jag älskar honom mer än vad han nånsin kan förstå!! Pussar på dig om du läser det här, du har mitt hjärta bara så du vet det!!!

Kramar

Lördag 13/2-10 ännu senare...

Nu är vi inne efter en riktig motionstur!!! Vi har lekt kull i snön bland gångarna vi skottade förut. Det var jag, Ögge, Vicky, Pontus, Bella och Isak. GUD va kul det var!!! Men det vär väldigt jobbigt så imorrn blir det väl en himla massa träningsvärk otränad som man är....
Nu är det dags för den andra deltävlingen i melodifestivalen.
Nu börjar det och jag tror att Örjan vill skriva lite nu i sin blogg...kanske ses sen!!

Kram kram


Lördag 13/2-10 senare

Hej!!

Nu kommer det bli bråk…….om datorn när både jag och Ögge ska blogga!!  Nejrå men det blir nog så att vi får köpa en till bärbar dator J.

Jag la in några bilder förut, men det verkar ta lite tid för dom att läggas in.

Idag har vi varit ute.  Först gick Pontus, Bella och Isak ut och lekte i all snö som har kommit. Sen gick Örjan ut och fortsatte att skotta gångar som han började med häromdan. Det blir ju riktigt kul när det blir klart. Ungarna lekte kull och jag kom ut och tog över skottandet så var det hans tur att gå in och sola. Jag skottade till några gångar och planen är väl att ikväll gå ut och leka kull i mörkret. Det vore kul om man orkar är väl bäst att tillägga…

Nu håller jag på och lagar mat. Dagens meny är potatis, stek, sås och sallad. Det ska bli gott. Klockan är snart halv fyra så det börjar suga i mattarmen…om det nu är så man säger…. Den andra tarmen (Sprit) är lite mättad. Det blev en liten juicedrink till matlagandet…gott i gott.

När jag skriver kull så tänker jag på ett annat ord som är lite snuskigare. Då bara måste jag berätta om en sak som hände när jag var liten och gick på lekis. Jag blev knuffad av en kille så jag ramla och slog huvudet  hårt i golvet. Jag mådde jättedåligt så mamma fick komma och hämta mig och vi fick åka in till sjukhuset. Väl på sjukhuset så frågade sköterskan mamma vad det var som hade hänt.

-Jo det var så att Sanna blev omknullknuffad nej omknull.., omkullknuffad menar jag….. Tur att jag var så liten att jag inte förstod, men jag tror mamma tyckte det var lite pinsamt JJ

Kram kram vi hörs!!!

 


Lördag 13/2-10

Hej!

Syrran ville att jag skulle starta en blogg så jag gör väl det då!
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om, men det blir väl lite vardagliga saker.
Örjan ska ut och skotta snö och jag ska gå upp och lägga mig i solariet.
Jag solade igår men då blev det bara baksidan solad. Jag ställde nämligen in timern på 30min, men tydligen så funka den inte. Jag vaknade efter att ha solat baksidan en timma!! Då var det bara en kvart kvar till Lets dance skulle börja så då hann jag inte sola framsidan så det ska jag göra snart.

Vi får se hur det blir om jag kommer ihåg att skriva varje dag.

Kram på er alla!!! (Vilket troligtvis inte är så många)

 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0