Onsdag 23/6-10

HEEEJSAN!!!!!

Det verkar som att detta har blivit en varannandagsblogg....

Igår orkade jag inte skriva nå´t för det var rätt sent när vi kom hem från Speedwayen. Vargarna vann mot Lejonen. Det var bra.

Idag gick jag och Örjan upp tidigt. Vi drack kaffe och åt varsin macka innan han åkte till jobbet. Han började åtta och slutar åtta nu ikväll. Segt!!

Vid tio kom syrran och då passade det bra att inta en andra frukost.....då var jag hungrig igen...
Jag klippte henne och så satt vi och mös vid poolen ett tag. Det har varit jättefint väder.

Vicky och Bella var här också och badade.

Imorse vid åtta ringde jag till en rörmokare. Vi har ju stopp i ett j-la avlopp...inte så kul. Det skulle iallafall komma ut nån under dagen och fixa det åt oss. Han kom vid halv två. Först fick han inte loss på det som satt fast. Jag fick en bild i huvudet där jag såg att vi var tvugna att gräva upp hela gräsmattan för att hitta "Proppen". Han testade på första stället att spola igen och efter ett tag lossnade det som tur var. Gud vad skönt att det bekymret är löst!!!!

Jag och Syrran gick upp till bageriet och köpte lite gott till kaffet. Efter fikat åkte hon hem. Det var vid tre. Då tog jag fram gräsklipparen och körde en timme ungefär så att min älskade älskling slipper tänka på det på ett tag.

Nu har jag dammsugit, torkat golv och plockat iordning lite. Om en stund ska jag gå och möta Örjan så får jag dagens dos av motion också!!

Hejdåpåer!!

Kram kram

Måndag 21/6-10

HEEJSAN!!!

Bara fem veckor kvar att jobba, sen är det semester.... Jag längtar!!!

Idag blir det en kort blogg...

På jobbet har det väl varit som vanligt.

Efter jobbet åkte vi till bilfirman och visade vad det var som hade ramlat av häromdagen så de beställde en ny.  Jag vet inte vad det var , men det såg ut som en mås.....

Vicky är här fast det inte är "barnvecka". Hon och en kompis ska sova här inatt. Det är jättekul att hon vill vara här.

Igår såg vi världens sämsta film. " Flickan i källaren" hette den. Rekommenderar jag inte!!!

Nu ska jag läsa!!

kram kram!!!


Lördag 19/6-10

HEEEJ!!!!!

Idag var det fint väder till att börja med, sen blev det molnigare tyvärr. Vi gick upp vid nio och efter frukosten försökte Örjan få iordning på avloppet.


Det gick väl sådär. Vi får nog ta hit nån avloppsrensare...

Vid två åkte Örjan, jag , Vicky, Bella och Isak upp till Rejavallen och kollade på fotboll. Det blev 1-1.
Rejmyre gjorde första målet 5 minuter innan matchen var slut och Krokek kvitterade precis innan domaren blåste av. Jag och ungarna åkte lite tidigare sådet missade vi tyvärr. Vi åkte hem och kollade när Viktoria och Daniel gifte sig.
När Örjan kom hem var han ute en stund. Bella badade och Isak lekte med en boll. Örjan busade lite med han och det tyckte han var kul.


Här har han precis sparkat iväg en boll.

Nu ska jag lägga in ett före och ett efter kort få se om det syns vad vi har gjort.

Före


Efter

Ja givetvis så ser ni väl antagligen att det står nårga solstolar där istället för en tvättställning.
Men så är det rensat på gräs runt trädäcket och det var det inte på den tidigare bilden. Det blev fint tycker jag, (fast vi gjorde det inte idag)

Nu är det snart dags att sova!!

Nattnatt på er!!!!

 


Fredag 18/6-10

HEEEEJ!!!

Idag har det varit en lååååång och jobbig dag på jobbet. Jag är inte van vid sådana här långa arbetspass. Nu när jag dessutom har lite extra att bära på, ont i ryggen samt en begynnande förkylning så var det inte det lättaste att jobba 7-17. Men jag klarat och det känns ju bra!!! Nu halvligger jag i soffan och det känns inte helt fel...

När vi kom hem lagade vi tacos. Vicky var snäll och hackade lite grönsaker.
Det var fint väder nu ikväll så jag o Örjan satt ute och åt. Härligt!!

Här sitter vi och kollar på Springsteenboxen från konserten förra sommaren. Lite senare, när knotten kom så gick vi in och lyssnade. Ståpälsbra!!!!!!


Min lilla pojke......fin bild Vicky har tagit!!!!


Liten mysstund ovetandes om att vi hade papparazzi efter oss....

Vi drack kaffe och åt chokladkaka som tjejerna gjort idag. Det var jättegott!!!

Nu är det dags att stsoppa Isak i säng och sen ska vi kolla på sommaren med Göran.
Hoppas den är bra och att jag kan hålla mig vaken...

Kram kram!!!!!


Onsdag & Torsdag 16-17/6-10

HEEEEEJ!!!!!

Igår var mamma här och hälsade på. Det var mysigt.

På kvällen var vi på Speedway. Vargarna vann sin första seger för säsongen över Indianerna. Det var bra.

Det var jättefint väder både idag och igår. Hoppas det håller i sig.

Idag grillade jag och så åt alla utom Örjan pomme till han åt sallad.


Medans jag gjorde mat tvättade Örjan volvon och sen Opeln. Volvon var jättesmutsig. Den blev riktigt fin när han var klar.


Här står han och funderar på om han ska doppa sig eller inte.


Det skulle han. 24 grader var det i poolen.

Nu ska jag kolla tv o läsa.

Kram kram!!!

Måndag & Tisdag 14-15/6-10

HEEEEJ!!

Igår hämtade jag Isak. Alltid lika skönt när han är hemma igen!!
Vi åkte och kollade på fotboll efter maten. Rejmyre vann mot Klockaretorpet. Det var bra, men det var jäkligt mycket knott!!!

Innan vi åkte firade vi in ungarnas sommarlov med glass, kolasås, maränger och grädde. Mums!!!

Idag blev det lite sovmorgon. Jag och Örjan åt frulle på trappen. Det har varit fint väder idag.

Vi skrev en lista på vad vi ska göra den här veckan och det tycker jag är bra. Idag har vi redan gjort fyra saker. Det känns bra!!

Hörs!!

Kram kram!!


Söndag 13/6-10

HEJ!!!

Idag gick jag upp vid nio. Jag såg att solen sken så jag tänkte det kunde vara skönt att hinna njuta lite av den. Jag satte på kaffe och gick ut och satte igång poolpumpen och hade i lite klor. Det var sol på trätrallen framför poolen så där ställde jag våra solstolar. Jag bredde några mackor, gick upp och väckte Ögge och så gick vi ut och njöt av en god frulle i solen. Härligt!!! Det var kallt i poolen, 15 grader först, men sen steg det några grader vartefter. Tillochmed jag doppade mig tillslut. Det var skönt att bli nersvalkad, men det var skapligt kallt.

Vi gick en promenad som slutade med käk på pizzan. På vägen hem köpte vi glass i Konsum. När jag kom hem åkte jag till syrran och Johan och fikade. Mamma och pappa  var där, men åkte rätt snart.

 
De har renoverat sin matsal. Det blev jättefint!!!

Syrran hade varit duktig och målat deras furubyrå vit. Skitsnyggt!!! Även blompelaren som står på byrån har hon målat vit. Vilken skillnad det blev.

Igår var det jättetrevligt. Vi blev bjudna till Thomas o Nettan innan och Jensa var där också. Evve och hennes kompis var med för de åkte med in till stan.
Roxanne var jättebra och det var mycket folk på Palace. 
Vi var väl hemma vid ett halv två tror jag.

Hörs!!

Kramkram


Lördag 12/6-10

HEEEJ!!!

Idag var det skönt med sovmorgon. Jag gick upp strax efter halv tio. Örjan var redan uppe då och hade plockat fram frulle och kokat kaffe. Det blev en mysig frukoststund i köket.

Efter det gjorde vi oss iordning och åkte och hämtade Bella och Pontus, sen åkte vi till Finspång och såg Timmy "springa ut".
Efteråt var det Studentmiddag. Det var trevligt och jättegott!

Nu sitter jag och Örjan och tittar på Polisskolan, sen ska vi in till Palace. Det är sista kvällen de har öppet och Roxanne ska spela. Jag (och Örjan med tror jag) hoppas på att vi får höra "våran" låt som de har gjort, hoppas det!!

Hörs!!

Kramar!!


Fredag 11/6-10

HEJEHEJJJJJ!!!!

Skönt att det är fredag och att man är ledig i helgen. Jag tog en semesterdag imorrn eftersom Timmy tar studenten. Hoppas vädret blir bättre imorrn än vad det är idag....Det har regnat hela natten och hela dan. Fy vad tråkigt!!!

Jag jobbade 7-14 idag...glidartid!! Det var väl precis vad jag klarade av... jag har ont i ryggen, men har man tur kanske man får lite massage ikväll.
Örjan jobbar 9,30-19 så det dröjer några timmar till han kommer hem.
Jag tänkte ha maten klar tilll han kommer hem. Sallad och ugnsgrillad flintastek, går det tro? Det är ju inte grillväder ute direkt...

Idag blir det en bildfri blogg. Det är ju lite tråkigt, men ni får klara er.

Nu ska jag nog läsa lite. Jag läser "Grottbjörnens folk". Det kanske jag redan har skrivit förresten... Jag har läst den förut ,men det var länge sen så jag läser om den.

Hörs!!

Kram kram!!


Torsdag 10/6-10

HEJ HEJ!!!!

Idag bygde vi om på godiset. Det gick bra och det blev fint. Jag började en timme tidigare och slutade en timme tidigare. Nicole tog studenten idag, lilla gumman.
Jag åkte ut till hennes mamma efter jobbet och där åt vi mat och hade det trevligt.

Här är pappa, NIcole, Michaela och Mamma.

Mange och pappa

Nicole i färd med att öppna presenter. Mycket fint fick hon!!

Söt klänning på söt tjej!!!

Jättegod mat och marängsviss till efterrätt...mmmm vad gott!!!

Nu sitter jag och jäser i soffan med min älskade Örjan!!!!

Kram kram!!!


Onsdag 9/6-10

HEEEEJSAN!!!

Vad skönt det är att gå upp tidigt egentligen. Dagen blir mycket längre då och man får en del gjort. Nu är klockan 07,45 och jag sitter och äter frulle och jag har redan satt igång en maskin tvätt och börjat plocka iordning i köket! Fast det är ju skönt med sovmorgon också iochförsig...

Det är verkligen vara inne väder idag! Usch så tråkigt...mulet och regnet hänger i luften!
Nu när det har varit fint väder ett tag har man bara varit ute och då är det helt plötsligt massor att göra inne, så det kanske tur att det är halvdant väder idag ändå.

Igår var jag och Örjan på Speedway. Fasen vad spännande det var. Det var jämnt hela matchen, men Vargarna förlorade tyvärr...

Verkligen synd, de var värda att vinna!!

Nu ska jag ta tag i ett antal veckors tvätt. Vi har stopp i ett J-la avlopp i källaren där tvätt och diskvatten går ner. Nu måste jag verkligen tvätta för det känns som allt ligger i tvätten...

Den här blomman ska jag plantera om också. Det ser ut att behövas!!!
Bella har haft den på sitt rum och skött om den jättebra, för det kommer nya blommor på den!!!
Hoppas att den klarar en omplantering!!

Dags att sätta igång!! 

Hörs imorrn!!

Kram kram!!

Lördag & Söndag 5-6/6-10

HEEEJHEJJJ!!!

Igår firade vi Pontus i efterskott. Han fyllde år i tisdags när vi var i Kosta.
Efter frukosten började Örjan och ungarna att göra iordning poolen och då fick de se att den var trasig. En stor reva i den...typiskt. Men de fick den visst 2004 så den har ju hållt länge ändå.

Sune och Inger skulle komma vid ett och käka och gratta Pontus så Örjan ringde dem och bad dem att åka förbi Maxi och hämta en ny pool.

Vi åt grillat och färskpotatis. Det var gott. Klockan två spelade Timmy match så då åkte vi dit och kollade sen fikade vi här när vi kom hem igen. Rejmyre vann!!!

När vi hade satt upp den nya poolen så gick vi en promenad ner till bastis.

Örjan blev badsugen...burr jag frös bara jag såg honom...

När vi gick hem plockade Örjan en jättefin bukett till mig.

Vi åt Kycklingkebab i tortillabröd när vi kom hem. Det var jättegott!!
Örjan var duktig och satte de sista granplantorna. Blev så fint så!!

Nu ska jag göra frulle. Jag är jättehungrig!!

Kram kram!!

Fredag 4/6-10

HEEJJJ!!!!

Idag har jag plockat godis precis som igår eftersom jag var borta i måndags.
Jag jobbade 7-14 och Örjan 7-17. Vi samåkte ändå eftersom jag skulle till BVC med Isak i Åby klockan fyra. Då blev det lagom att jag hämtade upp Örjan när han slutade vid fem.

På BVC gick det bra. Det var en påpekning på talet. Det var ett ord som Isak inte kunde säga som han borde och det var gunga. Han sa dynga istället. Sköterskan skulle skicka en remiss till talpedagog så skulle vi gå dit och höra vad de säger. Troligtvis skulle vi bara behöva gå en gång, men det är bättre att gå en gång för mycket än en för lite.

När vi gick så träffade jag X:ets X i väntrummet...Tur jag slapp träffa han iallafall!!! Det vill jag helst undvika om jag kan!

Äntligen är det sommar!!!!

Nu kom grannen in och babblar med Örjan som är duktig och lagar mat!! Det blir omelett, va gott!!

Hejdå!!

Kram kram!!!


Onsdag 2/6-10

Heeej!!

Nu har jag inte skrivit på ett tag, för vi har varit iväg med jobbet.

Vi åkte med buss till Kosta i måndags. Lite utbildning eller vad man ska kalla det. Jätteinspirerande, så nu är det bara att sätta igång och sälja varor!!

Vi sov över och kom hem igår. Vi kom hem kvart i tio hit till Rejmyre. Isak har varit hos pappa och mamma. Jag hämtade honom i morse. Klockan sju var jag där för mamma skulle börja jobba halv nio. Vi åt frulle där sen åkte Isak och jag till morfar som jag klippte.

På vägen hem stannade vi till hos Liz och fikade. Där var vi en stund. De hade byggt en altan med pool och det var jättefint!! Så härligt!!

Nu håller jag på med maten och väntar på att min älskling ska komma hem från jobbet!!!

Kram kram!!

RSS 2.0