Onsdag 31/3-10

Hejsan!!

 

Jaha då var den här lediga dagen nästan slut.

Dagen började med frukost med min älskling. Den var som vanligt nästan klar när jag hade masat mig ur sängen och gått ner…Det blev äggmacka och te, mums!!

Örjan började klockan tio och ska jobba till åtta. Hela dagen…

Tjugo över elva var jag och hämtade Vicky och Stina i Vistinge. Det går ju inte överdrivet många bussar ända hit ut till Rejmyre.

Jag passade på att slänga lite tidningar, kartonger och plast. Skönt att bli av med det för det tar ju sin plats, så nu är det fint i några dagar.

Jag sms:ade lite med syrran och hon undrade om jag kunde komma över på en fika. Jag skulle låna ut min bil vid två, så vi bestämde att hon skulle komma hit istället. Hon skulle bara fixa några saker innan och det passade mig bra för då hann jag dammsuga och sova middag en stund. Det var skönt med en liten tupplur.



Den här fina blomman hade hon med sig och goda chokladtoppar som vi fikade på.


Namnam!!
 
Först käkade vi lite potatissallad och kyckling. Det var jättegott.

Till fikat åt vi chokladtopparna och glass till.


Här står syrran och luuuktar på bloooommmorna!!!

När Sara hade åkt hem började jag plocka lite i Evves rum. Det ska renoveras, men först är det en hel del som måste plockas bort. Det har varit ett kök så lite skåp ska tömmas på saker som är kvar sen Örjan använde det som kök. Jag hann tyvärr inte så mycket tiden går ju så fort när man har roligt!!

Nu har jag solat och suttit i fotvatten så nu ska jag gå upp och duscha. Imorrn jobbar jag 6-17...hur ska jag orka med det, men det är väl så mycket att göra så dagen kommer att gå i ett nafs!!

Vi hörs!!

Många Kramar!!!


Tisadag 30/3-10

HEJ HEJ!!

Idag åkte vi ihop till jobbet eftersom vi åkte ihop hem igår.
Jag började nio och Örjan tolv. Typiskt, för jag brukar börja 12 och nu när Örjan gjorde det så hade jag fått en tidigare tid. Vi slutade iallafall klockan sex. När vi hade slutat handlade vi.
Klockan var nästan halv åtta innan vi kom hem. Det var hockey på tv så jag plockade upp varorna och gjorde en sallad. Örjan gjorde iordning kött i pausen som vi skulle ha till.
När det var tredje period så käkade vi och det var jäkligt gott. Efter maten la jag mig i soffan och läste lite. Då är det ju omöjligt att hålla sig vaken så jag somna så klart.
Örjan väckte mig nu straxt efter tio och då hade han bloggat så jag tänkte att jag skriver ett litet inlägg i min blogg.

På jobbet har det väl varit ganska lugnt för att vara Påskvecka, men rushen sätter väl igång senare i veckan.

Nu är det dags att gå och knyta sig.

Sov så gott med er!!

Kram!!!!



























Måndag 29/3-10

HEJSAN!!!

 

Idag har jag varit hemma från jobbet med Isak. Han kräktes två gånger till imorse, sen har det varit lugnt.


Han har ätit lite lätt och det har han fått behålla. Vi ska åka in till stan och hämta upp Örjan vid fyra, sen åker vi och lämnar Isak till Ex utanför dagis. Nu är det ju inte våran vecka att ha barnen tyvärr.

Det blev lite rester till lunch och vi ska äta rester ikväll också. Just nu är jag assmätt, men det hinner ju ändra sig till ikväll.
 
Vårbild från förra året. Tyvärr felvriden, men han är ju snygg iallafall, eller hur!!


Jag tror det blir att se en film ikväll. Vi få se hur det blir.

 

Nu ska jag gå upp och duscha och göra mig iordning. Jag och Örjan ska till Bauhaus och köpa nåt för ett presentkort vi fick därifrån för länge sen. Det går ut den här veckan och är på 100kr. Alltid hittar man nå´t.

 

Ha det bra!!

 

Kram Kram


Söndag 28/3-10

HEJSAN!!!

 

Idag har det varit en himla tråkig dag för Isak är sjuk.

Vi vakna imorse av att han ropade på mig och när jag kom in till honom så kräktes han.  Klockan var då halv sju. Det var bara att bädda ner Isak framför tv:n i en fötölj som han kunde halvligga i och sen städa upp och bädda hans säng.  Han kräktes fyra gånger till ungefär sen somnade han i sin fotölj. Efter ett par timmar när han vaknade till så frågade jag om han ville gå upp och sova i sin säng och det ville han. Han sov större delen av dagen och kom ner nu ikväll en stund, men så fort han fick lite vätska i sig så kräktes han igen.

Han blir hemma från dagis imorrn och jag från jobbet. Typiskt när jag har varit hemma så mycket men vad gör man. Jag har mått lite illa nu på eftermiddagen. Vi får se om jag åker på det med.

 

Igår hade vi däremot trevligt. Jag ringde till mamma och pappa och frågade om de hade något speciellt för sig. Det hade de inte så vi åkte en sväng dit.


Dags för vårlooken. Det går åt några blekningar innan det blir ljust. Jag har lagt i en omgång till idag.


Gustav (Isaks kusin) var där och skulle sova över.

Maud och Uffe (grannarna) var där också. Vi var kvar till elva så det blev senare än vi hade tänkt.

Vi hade en jättetrevlig kväll! 

Till lunch tidigare på dagen åt vi sill och potatis. Det var jättegott!

Därefter gick vi till skolan och kollade på Timmy när han spelade fotboll. De förlorade med 1-4 tyvärr, men det var Cup så de andra spelade i en annan division.

Klockan nio ska vi kolla på Johan Falk. Det är bra program tycker jag. Får se om Isak kan somna innan det nu när han har sovit så mycket.

Vi hörs!!

Kramar på er!!!  

 


Lördag 27/3-10

Hej Allihopa!!!

 

Jag ser att ni har tröttnat på att jag inte skriver varje dag. Läsarstatistiken har sjunkit…sorry men jag ska bli bättre på det. Bara man skriver lite varje dag.

 

Idag är det lördag och Örjan jobbar. Han tog en extratid. Han ska bara jobba mellan 6 o 11 så han kommer snart hem som tur är. Det är tråkigt när han jobbar och inte jag.

Här är igår på jobbet innan vi började.
 
Vi åt lite också.

Så här fin var himlen.


Nu är det inte mycket snö kvar om man jämför hur mycket det var när det var som värst. Skönt att den snart är borta och att det börjar bli vår.
Den här såg Örjan när han började gå hem från jobbet medans jag hämtade Isak på dagis i förrgår.
Snacka om vårtecken!!

 

Härligt!!

 

Idag ska vi kanske kolla på när Timmy spelar fotbollsmatch. Förut ösregnade det, men sen kikade solen fram en snabbis. Vi får väl se vad det blir för väder.

 

Det är skönt att det är helg och att man slipper jobba. Det har varit en jobbig vecka på något vis. Jag har ju haft en massa huvudvärk det är väl därför det har varit jobbigt. Det är i alla fall bättre nu.

Nu ska jag ringa en snabbis till Örjan.

Vi hörs!!

Kram!!


Onsdag 24/3-10

Hejsan!!!

 

Nu är det några dagar sen igen som jag skrev. Jag har haft så otroligt ont i huvudet så jag har inte klarat av att sitta framför datorn.

Det har blivit värre fram på kvällen och det är ju då som jag har kunnat blogga eftersom man jobbar. Idag är jag ju däremot ledig därför passar jag på att skriva nu när klockan bara är ett. Nu har jag bara lite ont.

Isak sitter och käkar lunch och jag har ätit klart. Vi kom hem för en stund sen. Vi tog en promenad bort till Ulrika och Micke och fika. Det var trevligt. Tyvärr var inte Bella hemma, men Isak tyckte det var roligt ändå.


På hemvägen stannade vi till på Konsum och handlade kakor och mjölk. Man skulle tjäna på att ha en ko här hemma som man kunde mjölka. Det går ju åt en hel del…alla fall de här veckorna när vi har barna.


Isak var ute och lekte en stund när vi kom hem, medans jag gjorde i ordning maten. Han åkte lite pulka. Det är lika bra att passa på för det går nog inte så länge till. Det är ju snart vår!! Äntligen!!

 
Här är från förra våren när Nisse var över och elda med oss. Snart är det dags igen!!
Jag ska iallafall aldrig mera vara blond ser jag.


Nu har jag kalops på spisen som står och puttrar. Lite senare kommer Min morfar, Syrran och hennes kille Johan. Jag ska klippa dem så de blir lite påskfina.

 

Imorse åt vi frulle innan Örjan åkte till jobbet. Den var nästan färdig när jag kom ner. Jag somnade om efter att Örjan hade väckt mig så han ringde på min mobil och frågade om jag ville ha frulle eller om jag ville sova längre.

Det är klart att jag vill passa på att umgås med min kära när vi väl får chansen. Det är mysigt att sitta i soffan och småprata lite. Synd bara att tiden går så fort.

Det kändes som han var tvungen att åka till jobbet på direkten nästan.
Tråkigt!!


Nästa vecka blir inte kul. Vi brukar vara lediga ihop onsdagen innan vi jobbar helg. Vi hade räknat med det nästa vecka också. Vi har ju börjat en liten tradition att gå upp till Gästgiveriet och äta lunch just den här onsdagen som vi är lediga ihop, men då är vi inte lediga samma dag nästa vecka bara för att det är påsk. GRRRRRRRR, hela veckan förstörd!!!!!


 Hörs!!

Kramar!! 


Söndag 21/3-10

Hejsan Svejsan!!

 

Det blev inte av att jag skrev igår tyvärr. Jag får väl kompensera och skriva desto mer idag.

Gårdagens morgon var väldigt seg. Ont i huvudet, trött…trots mycket sömn. Det var kanske därför jag var trött. Vi låg i soffan och kollade på reprisen av Let´s Dance. Jag skulle ha jobbat i kassan mellan tolv och sex, men jag ringde redan iförrgår och sa att jag inte skulle jobba.

Framåt eftermiddagen kände vi oss båda lite piggare så när Örjans svåger ringde och frågade om de kunde komma över på kvällen tyckte vi att det var okej.

Vi var då tvungna att pigga upp oss och städa i ordning lite. Det blir lätt lite rörigt när båda är sjuka. Ingen orkar göra nånting och det står grejer överallt.  Vid femtiden kom Timmy förbi och han käkade med oss innan de andra kom. Det var asgod mat. Pommes Chatau, kött och vitlökssmör, som jag är tokig i!! Guuuud va gott!! Nu blev jag sugen på det igen. Men idag ska vi äta hamburgare och det är ju också gott.

Ann-louise, Micke och Emmy dök upp vid sextiden och de hade varit borta och hämtat Bella också så Emmy och hon kunde leka en stund. Då blev Örjan glad förstås, även om de mest var däruppe och lekte. Vi skjutsade tillbaka henne till halv åtta.

När vi kom tillbaka halvkollade vi på Körslaget som hade premiär. Senare blev det att spela Killer på piltavlan inne i baren. Det var kul! De åkte hem vid kvart över ett och skjutsade Timmy samtidigt.

Vi hade en mycket trevlig kväll!!!



Idag är det ett år sen vi var i Berlin...Här är en bild.
 
Härligt vårväder var det!!!

Imorse gick vi upp vid tio. Vi åkte upp till Bageriet och skulle ha köpt lite färskt bröd, men Helén hade visst stängt på söndagar och måndagar. Däremot sålde hon gårdagens bröd inne hos Ann. Där köpte vi lite. Det var gott i alla fall.


Jag har fortfarande ont i huvudet. Det hade jag i stort sett hela dan igår med utan att det gick över. Örjan frågade om jag hade tagit nån tablett. Det har jag inte idag, så jag kanske ska testa om det hjälper…


 Ikväll kommer Örjans barn och imorrn kommer Isak hem igen, skönt att ha dem här igen!!

 


Jaha dags för en Panodil!!


Hörs och ses!!

Kram kram!!!

 


Fredag 19/3-10

Hejsan hejsan!!

 

Jag började att skriva direkt i bloggen. Det skulle jag inte ha gjort…Jag råkade radera det jag hade skrivit. Det är inte första gången det händer så jag borde ha lärt mig att alltid skriva i Words först och sen kopiera in det i bloggen.

Jajaja men nu är det så här och det är ju bara att börja om från början…börja om på nytt…Det är ju en svängig låt förresten…

 

Idag har jag mest sovit. Jag tror jag sov två timmar i sträck i fotöljen. Vi kollade på ”Mauro och Pluras kök” på datan. Nu har jag kollat på ”Top Model” och nu tittar vi på ”Hell´s Kitchen”.

Jag mår väl ungefär som igår och Örjan är värre idag för han har fått ont i kroppen också, stackarn.

 

Jag har börjat läsa en ny bok. ”Midvinterblod” heter den och är skriven av Mons Kallentoft. Jag har inte läst så mycket än så jag vet inte om den är bra.

Får se om jag kan läsa några kapitel sen utan att somna.


Igår såg vi "Flickan som lekte med elden". Den var asbra!!
"Trubbel i Paradiset" ska vi kanske se idag om vi orkar. Det är jobbigt att vara sjuka...:(

Nu känns det som att det är dags för en panodil till. Huvudet sprängs nog annars.

 

Kanske skriver mer sen!!

 

Kram Kram!!   

 

 

 


Torsdag 18/3-10

Hejsan!!

Usch idag var det min tur att gå hem från jobbet. Jag mådde inte så bra i morse när jag vakna, men jag tänkte att det kanske känns bättre när jag kommer igång. Det gjorde det inte så jag åkte hem vid tio. Det var nog bra att jag gjorde det för jag känner mig sämre nu.
Örjan är som ni vet också hemma och han är inte heller så pigg. Det kan man ju förstå, kille som han är. De blir ju så HIMLA sjuka....:)

 Vi kollade aldrig på filmen igår och det var ju tur för då har vi ju nå´t bra idag att se på.
Ja tack Cissi, vi lånar gärna trean. Det vore jättesnällt!!

Nu ska jag läsa en stund tror jag.

Hörs!!

Kram

Onsdag 17/3-10

Hejsan!

 

Ja då var man hemma igen efter den något snabbpåkomna minisemestern.

Jag och Örjan åkte ner till Småland och försökte heja fram Hästen.



Det gick sådär kan man tyvärr säga. Matchen i måndags slutade 7-1 till Tingsryd och igår blev det 5-4 till Tingsryd efter förlängning. Hästen ledde med 3-0 efter andra perioden. I den sista så gjorde Tingsryd två snabba mål och var helt plötsligt med i matchen igen. Det blev 3-3 och sen 4-3 faaaaaaan vad tråkigt!! Hästen fick sen in ett mål till så det stod 4-4 när sista perioden var slut. Tingsryd fick in ett mål i sudden och då var det slutspelat för den här säsongen…:(
Örjan körde dit och jag hem.

Så här himla mysigt bodde vi.

Så här himla glada var vi över att få vara på minisemester tillsammans.

Igår fördrev vi tiden med att kolla i affärer i Kosta. Vi köpte några böcker, Örjan köpte strumpor och jag örhängen och halsband. Det var mysigt att bara gå omkring och tittapå allt.
Vi åkte sen vidare till Tingsryd. Medans vi väntad epå att matchen skulle börja satt vi i bilen och läste lite. Jag läste bara några sidor för sen somnade jag. Det var skönt med en liten middagslur eftersom jag skulle köra hem. Örjan frågade om han skulle köra hem, men jag ville göra det eftersom han skulle upp tidigt och jobba idag.

Jag har känt mig lite hängig både idag och igår. Snorig och ont i huvudet. Örjan kände sig inte heller pigg imorse, men han trodde att det var för att han inte sovit speciellt mycket inatt. Vartefter dagen gick så kände han sig sämre så han gick hem efter lunch. Nu är han soffliggande stackarn...

Nehe nu ska jag äta äppelpaj med vaniljsås och dricka lite te. Vi har fått nya filmer också...Flickan som lekte med elden!!! Yes den har jag längtat efter så den ska vi se nu!!

Hej då!!

 


Söndag 14/3-10

Hejsan!!

 

Skönt att sova utan att behöva ställa klockan.

Det känns som att det händer för sällan.

 

Jaha igår var vi på hockey. Därför blev det inget skrivet igår.

Hästen spelade mot Tingsryd. Det var den första matchen mot dem och det är bäst av tre. Det var en mycket spännande match som slutade 2-1 till Hästen!!! YEEEES!!!!!


Här har Hästen gjort sitt första mål och får en påse med mat från ICA Maxi.

Matchen började klockan tre och vi åkte till Örjans kompis Pera innan.


Eftersom jag körde så fick jag kaffe och glass istället för alkohol.
Timmy och Nille var med dit också.

Den här fina vårfärgen hade jag på naglarna. Samma färg som på klänningen jag hade på mig.

 

Innan vi åkte var vi uppe till pizzerian och köpte pizza till ungarna. Vi hade köpt två filmer, godis, läsk och chips, som de hade att roa sig med medans vi var iväg.

Vi gick från Pera vid två. Tog en promenad i det vackra vädret. Det var riktigt fint.

 

Efter matchen gick vi tillbaka till Pera en stund innan vi åkte hem.

En fin solnedgång på väg till Pera.

Örjan ringde hem och frågade om det blev nån pizza över och det fanns en hel så på vägen hem köpte vi med en till hem. Det var gott.


Det var final i Melodifestivalen så vi kollade lite på det. Vinnarlåten var bra tycker jag.  Vi får se hur det går för Anna i Norge i maj.

Jättefint väder idag också!! Härligt!!
 

Nu ska vi försöka fixa så vi kan åka ner till Tingsryd i morrn och kolla på returmötet i hockeyn.

Kram kram!!!


Fredag 12/3-10

Hejsan!!!

 

Idag fick jag lite sovmorgon. Jag började klockan nio och klockan ringde kvart i sju istället för tjugo över fem… Det är lite skillnad. När Örjan åkte i morse snöade det. Fyyyyy vad tråkigt!! Det hade slutat när jag och Isak skulle åka.

Den första som kom ihåg att gratta mig var Örjan förstås. Det är ju Viktoria idag så Örjans mellandotter hade också namnsdag.

Örjan skulle ha slutat fem, men fick sluta en timme tidigare. Han var snäll och hämtade Isak på dagis.

Jag fick stå ut med att jobba två timmar till efter att Örjan hade slutat…Segt. Det var iallafall ljust ute när jag åkte hem.


Den här bilden är från en annan gång.


När jag kom hem hade Örjan börjat med maten. Det blev tunnbröd med mos, korv och röror. Det var jättegott. Nu har vi kollat på Let´s Dance.

Nu åkte godiset fram , mums!!

 

Kram kram


Torsdag 11/3-10

Hejsan!!

 

Idag var det en kort dag på jobbet. 7-13 var tiden. Dagen gick snabbt. Jag plockade godis och det var som vanligt mycket eftersom det är torsdag. Jag hann precis klart så det var ju bra.

Jag handlade lite snabbt direkt efter jobbet sen hämtade jag Isak. När vi kom hem blev det varsin macka till mellanmål. Jag började med maten och Izabella och Isak gick ut så länge.


Jag gjorde iordning fläskfilégryta som fick stå och puttra medans jag gick ut en stund också. Izabella hade två kompisar hos sig. De lekte lite datten och Isak var också med.


Här blir Isak jagad av Bella.

Bella har´n...

Jag gick in och gjorde klart maten och dukade. Jag hade i lite kokosmjölk i grytan också och kokade ris till. Evve och Vicky kom hem vid fyra. Evve kokade makaroner till maten som hon och Bella åt. Evve sa att grytan var det godaste på länge vi har ätit och det var ju kul att höra.

Nu kommer äntligen Örjan hem så jag ska göra honom sällskap när han äter. Det var visst inte han...jag får väl vänta ett tag till.


Här är han iallafall på bild!

 

Hörs!

 

Kram kram


Onsdag 10/3-10

Hejsan!!

 

Idag har jag varit ledig, som vanligt på onsdagar. Det är rätt skönt att ha en dag mitt i veckan ledigt. Örjan jobbade 7-14 idag. Synd att inte han också är ledig.


Här har han kommit hem och checkar datorn lite.


Pontus och Bella hade studiedag idag så vid halv nio imorse åt vi frukost ihop.

Efter frullen gjorde jag två äppelpajer. 

Det har varit jättefint väder idag. Det har det ju varit hela veckan, kanske är våren här nu!! Äntligen i så fall!!

Jag och Isak tog en promenad upp till Konsum och handlade mjölk och bröd.


Här är vi på väg och ska gå.

 

När vi kom hem fick jag ett ryck och städade i trappen här inne. Jag dammsög och torkade väggar och torkade av räcket.

Vi åt isterband och stuvad potatis till lunch och vid ett kom pappa och mamma och hälsade på.

Isak med min mamma.


Syrran skulle ha kommit också, men hon försov sig visst :(
. Hon jobbar natt, annars hade det ju varit konstigt att hon försov sig ända till halv tre eller när det var hon vaknade. Vi ska ses någon annan dag istället.

Mamma och pappa hade med sig en Almondytårta så det blev både det och äppelpaj…gott gott.


Undrar vad pappa sitter och tänker på? Kanske mer sugen på mer fika?

Det är iallafall jag nu igen...Örjan är uppe och solar och när han är klar ska vi äta lite paj och se en film.

Kram och hejdå!!


Tisadag 9/3-10

Hejsan!!!

 

Jag gick upp halv åtta i morse. Då hade Örjan gjort frukost. Det blev en macka med stekt ägg och en med falukorv o ketchup. Det var gott det. Jag älskar när han överraskar mig! Vi åt en mysig frukost i lugn och ro, sen åkte Örjan till jobbet vid halv nio.




Örjan hade varit snäll och gjort en äggmacka till Isak också, så när han kom ner straxt efter halv nio kunde han bara sätta sig och äta medans jag pysslade lite i köket.


De här tisdagförmiddagarna går alltid så himla fort. Hinner bara göra mig och Isak iordning så är det dags att åka.


Det var ett strålande vårväder. Solen sken fån en klarblå himmel.


Vilket bra humör man blir på så fort solen skiner!!

Springsteen i radion i bilen på vägen in (Ja jag har blivit smittad…eller snarare frälst av Springsteenfebern…av ni vet vem…) Fika med min älskling när jag kom till jobbet. Våren kändes så mycket att jag var tvungen att gå till Cubus och köpa lite nya vårbyxor. Ta 3 betala för 2 för alla tights. Jag slog till och köpte sådana som ser ut som jeans. Jättesköna och snygga!!

Igår var Örjan inne på Hm på nätet och köpte ett par rosa pumps, örhängen och en hatt till mig. Snyggt!!

Jag slutade klockan sex och då hämtade jag Isak sen åkte jag hem. Vi åt lite matlådor (Inte själva lådorna alltså…), sen duschade jag Isak och la honom till åtta.

Vi testade varsin Nutellamacka till kvällsmat. Jag tyckte det lät jätteäckligt när jag hörde det men det var inte så tokigt.

 

Nu är det dags att sova!!

 

God natt!!


Måndag 8/3-10

Hej!!

 

Idag jobbade vi samma tid jag och Örjan. Det är ju bra! 7-14 var tiden och den var ju inte dum. Jag hämtade upp Isak på dagis sen plockade jag upp Örjan på vägen.


Här sitter Örjan och hjälper Bella med nåt på datorn. Skönt att ungarna är hemma igen!!


Isak tyckte Barna Hedenhös var bra!! Örjan köpte den på bokrean.


Örjan gjorde pasta med skinksås när vi kom hem och det var asgott!!!
Timmy kom hit straxt före sex och sen åkte vi till hockeyn


Det var fortfarande lite ljust när vi kom in mot stan!!

 

Nu är klockan 23,10 och vi har precis kommit hem efter en mycket spännande Hästenmatch. Det avgjordes på straffar tillslut och hästen vann!!

 
Här har de vunnit!!! Nu är nästa match på lördag och det lottas imorrn vilka de ska möta. Spännande!!

Nu är det natt natt!!

Kram!!


Söndag 7/3-10

Hejsan!!

 

Då var jobbarhelgen över för den här gången! Vi jobbade så pass olika tider idag att vi inte kunde åka ihop. Jag började sju och slutade klockan två. Örjan började inte förrän nio och slutar nu, alltså klockan fem.

 Efter jobbet åt jag sen lunch med Örjan. Vi åt räkbomb.

Det har blivit mycket räkor på sistone…tur då att det är så  gott.

När jag åkte hem kändes det som att våren är på gång, även fast det är en massa snö ute. Stora vägen var nästan helt fri från snö och torr dessutom.

 
Här var vi i Berlin förra året. Det var den 21 Mars.


Vi satt ute i solen på ett fik. Det var riktigt skönt och mysigt!!


Innan jag åkte hem handlade jag inför veckan som kommer. Det var ju lika bra att köpa på sig lite godis när det var så billigt. Det går ju alltid åt. Jag handlade annat också.
Alla barn kommer hem imorrn, förutom Vicky. Örjan hämtar henne idag när han har slutat jobbet.
Vi har två filmer från Lovefilm som vi inte har sett. Det kanske blir filmkväll.


Här blir min lilla skitunge ren. Han tycker det är kul att bada.
Hoppas han mår bättre den här veckan.

 

Nu ska jag gå upp och sova en timme i solariet!! Det har jag längtat efter.


Ha en bra Söndag!! 

Kram!! 


Lördag 6/3-10

Hej!!

 

Sitter nu i soffan. Har käkat varsin räkmacka och druckit lite te. Det var gott och nu är jag rätt mätt. Det blir väl lite lördagsgodis sen kanske?!

Jag slutade klockan sex, en timme senare än Örjan. När jag åkte hem var det fortfarande lite ljust på himlen.  Det känns bra att det går mot ljusare tider. Om två veckor ställer vi om klockan och hur ljust blir det inte då?!! Hoppas man blir lite piggare.


Här är en bild från förra våren som Örjan har tagit.


 Den här veckan har jag varit jättetrött, men det är väl för att vi jobbar helg. Det är ju inte uppiggande direkt…

Det har varit mycket kunder på jobbet idag speciellt vid lösviktsgodiset. Vi sålde det för 39,90 istället för 69,90 och så var det annons i tidningen också. Redan vid sju i morse innan jag hade skrivit prisskyltarna så frågade de om det inte var billigt godis.

 

När jag kom hem låg Örjan i solariet. Jag passade på att göra räkmackor och överraskade honom med det när han kom ner nyduschad, väldoftande och så helt underbar som bara han kan vara!! Han blev glad som tur var!! Med tanke på hur de såg ut.....:)

 

Nu är det andra chansen i Melodifestivalen. Jag har ingen direkt favorit just nu. Vi får se om jag får nån när jag har lyssnat på dem.

 

Ha en trevlig lördagkväll!!

 

Kram!!


Fredag 5/3-10

Hejsan svejsan!!!

 

Idag blir det inte mycket skrivet, men jag vill skriva lite varje dag i alla fall.

Klockan är nu 22,35…och jag har inte somnat än!!! Gääääsp, men det gör jag nog snart för jag är jäkligt trött!

 

Det blev en lång dag på jobbet. Jag jobba 7-18. Vi åkte två bilar till jobbet, för Örjan började inte förrän halv tio. På lunchen gick vi ut  i gallerian. Vi åt först korv i Fastfood, sen gick vi till Apoteket och hämtade ut Örjans sömnpiller. Där hade vi sådan tur att det var nyöppning så de bjöd på kaffe och semla. Jättegott!!

 

När jag slutade så fikade jag med Örjan för han hade rast kvar. Klockan var närmare halv sju när vi var klara och jag hade lite att handla. Vi bestämde att vi skulle åka ihop hem. Jag läste en stund när jag hade handlat klart och Örjan slutade lite tidigare så väntan blev inte speciellt lång och den som väntar på nå´t gott…..

 
Han är så fin min älskling!!


Visst är det kul att kolla när andra jobbar??!!


Vi kom hem strax efter åtta och käkade lite matlåda. Vi kollade på Let´s dance och Solsidan. Örjan har bloggat lite. Nu är det Dödligt vapen 4 som vi ska försöka kolla klart på.

 

Hörs och kanske ses imorrn!?

 

Kram kram


Torsdag 4/3-10

Tja!

Idag har det varit mycket att göra på jobbet. Det brukar vara mycket godis att plocka på torsdagar.

Efter jobbet åkte jag först till Sensia på Lindövägen och hämtade ut ett recept till Örjan, sen åkte jag ner på stan. Där träffade jag Jenny, som jag gick och fikade med. Det blev Blåbärspaj med vaniljsås på Fräcka Fröken. Det var riktigt gott!! Det var längesen (alldeles för längesen) vi sågs så  det fanns en hel del att prata om.

När vi hade fikat klart och jag var på väg till bilen så ringde Örjan. Han satt i bilen på väg hem från jobbet. Vi pratade rätt länge så vägen kändes inte lika lång som om man inte hade pratat.

Det blev en kort blogg idag, men jag får väl skriva mer en annan dag!!

Kram kram!!




Onsdag 3/3-10

Hejsan Svejsan!!

 

Dagen började väldigt bra med att min älskling överraskade mig med en maffig räkmacka och kaffe till frukost. Det var jättegott och det var en perfekt start på dagen. Jag blev sååå glad!!!


Vi hade nyhetsmorgon på och jag läste lite samtidigt som jag kollade. Jag läser en jättebra bok. Den heter ”Blixtsken” och är skriven av Dean R Koontz.



Här kan ni läsa vad den handlar om om ni vill.
 

Jag passade på att sola och duscha medans Ögge satt med datorn.

Vid klockan ett gick vi upp till Gästgiveriet och åt lunchbuffé.



Det var karré, potatis,sej, kall sås och fin salladsbuffé också. Bara 80 kronor och då ingick det dricka och kaffe på maten. Verkligen värt det!!


Som ni ser så blev det bara cola och Loka till maten.


Snygga Örjan, både mätt och gla´

Vi tog en promenad dit. Det blåste ganska kallt, men solen sken så det vägde upp den kalla blåsten. På vägen hem köpte vi semlor hos Helén. De ska vi äta snart. Timmy kommer nog ner och gör oss sällskap.


Kära Solliden i solskenet!!

När vi kom hem hit igen var vi lite duktiga och hängde en maskin tvätt och Örjan var duktig och vek den torra tvätten. Efter det la jag mig och läste på soffan och Örjan satt med datan. Som vanligt så somnade jag rätt snart, så det blev inte mycket läsa… Konstigt att det ska vara så svårt att hålla sig vaken så fort jag lägger mig...

 

Nu ska jag gå och sätta på kaffe.

 

Kram kram!!


Tisdag 2/3-10

Hej!

 

Idag blev det en längre dag än det var tänkt från början. Jag skulle ha börjat klockan tolv, men Tommy ringde igår och frågade om jag kunde börja tidigare. Det passade jättebra eftersom jag och Örjan ändå skulle ha samåkt och Örjan började 9,30. Jag började klockan nio så jag slapp en väntan på 2,5 timme.

Det var mycket att göra. Det är ju bra för då går ju tiden fort, men idag var det lite för mycket. Det kändes som att det inte försvann några vagn alls med varor och då blir det lite segt, men vi kämpade på så gott det gick. Så när jag slutade vid klockan sex så var det ”bara” 42 vagnar kvar….

Jag tog en kopp choklad, med bland andra Cissi, när jag hade slutat.

 
Örjan låg i solariet när jag kom hem och nu när han har duschat så ska vi äta lite mat. Det blir rester sen i söndags, korvstoganoff och pasta.

Imorrn är vi lediga båda två, för ovanlighetens skull.

 Hääääääärligt att få tillbringa en hel dag tillsammans med min älskling!!!

 

Ikväll är det ”Mästarnas Mästare” som vi ska se och sen är det  ”Desperate Housewifes”.

 

Hörs en annan dag!!

Kram

 


Måndag 1/3-10

Hejsan

 

Det blev en hemmadag idag med sjuka lilla Isak. Vi åker in till stan sen och hämtar Örjan på jobbet. Därefter ska jag träffa xet utanför dagis och lämna Isak. Han ska ju vara där en vecka nu:(. Efter det har vi bestämt att det ska bli en riktigt härlig mysdag. Vi åker först och äter någonstans, sen ska vi gå och se ”I love you Phillip Morris” på bio. Det är en rätt ny film med Jim Carrey. Hoppas den är bra. Det ska bli riktigt mysigt. Jag vet inte var vi ska äta, men just nu är jag skapligt sugen på en fettopizza. Vi får väl se vad det blir.

Satt precis nyss i telefonkö i över en kvart. Jag ringde till SF för att höra om det var någon speciell tid innan som vi är tvungna att hämta ut biljetterna vi har köpt på nätet. Vi kunde hämta ut dem när vi ville (innan filmen förstås) så det var ju bra.

Isak sitter och äter lunch och jag sitter i fotvatten, skönt!!  Jag har hunnit med att sola lite också så sen blir det duschen.

 
Lite barnprogram innan vi ska åka.


Nu snöar det en massa igen. Det hade det gjort inatt också såg jag. Jag som trodde det skulle bli vår… Det kändes ju som det igår när solen kikade fram och det droppade från taket. Vi får väl stå ut med det här ett tag till antar jag.

Ändå är det första Mars idag. Det är väl den första vårmånaden? Jag får ta det lugnt in till stan sen. Örjan slutar vid fyra och Isak ska jag lämna halv fem, så jag tror att vi åker kvart över tre härifrån. Det blir nog lagom.

 

Oj oj oj det är bäst att jag går ut och skottar lite också!!

 

Kram kram

  

 

 


RSS 2.0